• DOLAR 32,25 %-0.13
  • EURO 34,85 %-0.01
  • ALTIN 2.429,78 %0.20
  • BİST100 10.056 %0.00
  • BITCOIN 62.650 %2.71
  • ETHERIUM 2.947 %2.36
8°

Yerel seçimler karabük Haberleri

yerel seçimler karabük haberleri ve güncel yerel seçimler karabük gelişmeleri, yerel seçimler karabük ile ilgili tüm video, yerel seçimler karabük fotoğrafları ve yerel seçimler karabük haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Güncel

MHP Karabük Belediye Meclis Listesine Vedat Namal, Ziya Yalçın ve Faruk Kartal'ı ekleyen İl Başkanı Cenk Gedikoğlu, transferlere doymuyor.

Güncel

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, seçim projeleri kapsamında üç çeşit yemeğin 50 liraya verileceği Millet lokantası projesini açıkladı.

Güncel

AK Parti Karabük Adayı Özkan Çetinkaya “Biz sokaktan bu şehri sizlerle yönetmek istiyoruz. Ek iş değil, tek işimiz belediyecilik olacak."

Eflani

AK Parti'de Karabük merkez adayı geçen hafta açıklanırken, İlçelerin adayları ise bu hafta içi yapılması beklenilen bir törenle açıklanacak.

Güncel

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, AK Parti Karabük Adayı Özkan Çetinkaya'nın Fetö okulu olan Alfred Üniversitesinden sahte diploma aldığını iddia...

Güncel

31 Mart Yerel seçimlerinde Karabük'te sürpriz sonuçlar çıkarması beklenilen Yeniden Refah Partisi İl başkanı İsmail Özer çok iddialı.

Güncel

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin 4. defa MHP'den adaylığı kesinleşti.

Güncel

Karabük halkının her kesimi tarafından tanınan Sedat Namal'ın önümüzdeki yerel seçimlerde aday olmasını isteyen halk kitlesi her geçen gün artıyor.

Güncel

31 Mart Yerel Seçimleriyle ilgili AK Parti Karabük Belediye Başkan Adaylığında Niyazi Güneş ismi her geçen gün güçleniyor.

Güncel

Karabük'ün ilçelerinde telefon anketleri ile AK Parti'nin dörder aday adayı halka sorulmaya başlandı.

Güncel

31 Mart 2024 Tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi ile ilgili Yüksek Seçim Kurulu (YSK) seçim takvimini belirledi.

Güncel

AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt ile MHP İl Başkanı Cenk Gedikoğlu, yerel seçimlerde olası ittifak ile ilgili Ergün Başkaya'nın...