31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine sayılı günler kala partilerin belediye başkan adayları da yavaş yavaş belirleniyor. 15-20 güne kadar tüm siyasi parti adaylarının belirlenmesiyle birlikte seçimlere hızlı bir şekilde girilecek.

Karabük halkının yakından tanıdığı siyaset ve iş insanı Sedat Namal ismide seçim tarihi yaklaştıkça halk arasında sıklıkla konuşulurken, aday olması merakla bekleniyor.

2015 Haziran Genel seçimlerinde Sedat Namal ikinci sıra milletvekili adayı gösterilmiş, fakat o seçimlerde Karabük Milletvekili sayısının ikiye düşmesiyle AK Parti bir milletvekili çıkarabilmişti.

Karabük Belediye Başkan Yardımcılığı ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı gibi görevlerde de bulunan Namal, şimdi arakasında biriktirdiği geniş insan sevgisi ile aday olması için yoğun telkinler alıyor.

Seçimlerde aday olup olmaması ile ilgili şu ana kadar hiç bir somut açıklama yapmayan ama öte yandan sık sık sosyal medyasından mesajlar veren Sedat Namal'ın aday olmasını bekleyen halk kitlesi her geçen gün artıyor.   

Editör: Ergün Başkaya