Milliyetçi Hareket Partisi Karabük İl Başkanı transferlere doymuyor. Seçim sathında her gün ses getiren transferler yapan MHP, bu seferde Vedat Namal, Ziya Yalçın ve Faruk Kartal’ı Karabük Belediye Meclis Üyesi listesine kattı.

Şehrimizin sevilen iş insanlarından merhum Şaban Namal’ın oğlu, önceki dönem Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sedat Namal’ın kardeşi olan Vedat Namal, Milliyetçi Hareket Partisi’nde yeni dönem Karabük Belediye Meclis Üyesi listesine katıldı.

Yalçın demir Çelik’in sahiplerinden Ziya Yalçın’ı da belediye meclis listesine katan MHP Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu, “Cennet mekan Başbuğumuzun yol arkadaşı, 1980-1990’lı yıllarda davamızın İlçe başkanlıkları vazifelerini layığıyla yerine getirmiş olan rahmetli Durali Yalçın büyüğümüzün kardeşi, Karabük de yıllarca demir-çelik sektöründe başarıyla faaliyet gösteren Yalçın Demir Çelik işletmelerinin Yönetim Kurulu Üyesi, sportif faaliyet olarak şehrimizi son yıllarda ülke genelinde büyük başarılar ile temsil eden Demir Kartal Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının Başkanı, kıymetli Ziya Yalçın Beyefendi ile Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Meclis Üyesi olarak yeni dönemde birlikte görev yapacak olmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum.” Dedi.

18 yılı aşkın süredir Eflanililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kuruculuğunu ve Başkanlığını yapmış olan, uzun yıllar başarılı bir şekilde siyaset ve ticaret faaliyetlerini sürdüren Faruk Kartal’da MHP’den Karabük Belediye Meclis Üyesi olarak, yeni dönemde listede yer alacak.