Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin 4. Dönem Adaylığı kesinleşti.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi ziyaret eden Vergili, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde adaylığı kesinleşti.

Vergili’nin MHP’den adaylığı kesinleşmesinin ardından dolayısıyla AK Parti ve MHP arasında ittifak olma ihtimalini de büyük olasılıkla ortadan kaldırdı.

2009 Yerel seçimlerinde ilk defa aday olan Vergili, Karabük Belediye Başkanlığını 2014 ve 2019 Yerel seçimlerini de kazanarak taçlandırmıştı.

Şimdi 4. Defa adaylığı kesinleşen Vergili’nin aday olacağını ilk olarak MHP Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu duyurdu.

Gedikoğlu, sosyal medyasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Belediye Başkanımız Sayın Rafet Vergili Hareketin Merkezinde Bilge Liderimiz, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendiyi ziyaret ederek hayır dualarını aldılar, değerli hemşehrilerimize selamlarını getirdiler.

Üç dönemdir Karabüklü vatandaşlarımızın karşısına Memleketimize hizmet etmek niyetiyle çıktık ve kıymetli hemşehrilerimizin takdiriyle Belediye Başkanlığı makamına layık görüldük.

Almış olduğumuz emaneti Karabük de yaşayan her vatandaşın bizlere teslim etmiş olduğu vebalini unutmadan verdiğimiz her sözü yerine getirmeye çalıştık.

Bu vesileyle Karabükümüze elimizden gelenin en iyisini yapabilmek adına 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Belediye Başkanımız Sayın Rafet Vergili, Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayımızdır.

Cenabı Allah Karabükümüze ve Milliyetçi-Ülkücü Harekete hayırlara vesile kılsın inşallah.”

Vergili, bugün saat 18:00’de Belediye Başkanlığı makamında yapacağı basın toplantısı ile adaylığını resmen açıklaması bekleniliyor.

ic-9