AK Parti, 31 Mart 2024’te gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Belediye Başkan adayı olabilecek isimleri belirlemek için aday adaylarını halka sormaya başladı.

AK Parti Genel Merkezi, Karabük’ün ilçelerinde telefon anketi ile dörder aday adayı ismini vatandaşa sormaya başladı.

Karabük’ün Safranbolu, Yenice ve Eskipazar ilçelerinde yapılan Dijital telefon anketinde rastgele cep telefonları aranarak dört isim soruluyor. Hangi ismi istiyorsa, sırasına göre o numaranın tuşlanması isteniliyor.

Dün başlayan ve halen bugünde devam eden telefon anketinde, Safranbolu’da Hüseyin Gündoğdu, Ahmet Güneş, Necdet Aksoy ve Mehmet Ceylan’ın isimleri soruluyor.

Dokuz aday adayın olduğu Eskipazar’da ise Kamil Ünal, Mehmet Ali Şen, Mustafa Yarkan ve Serkan Civa’nın isimleri telefon anketinde halka soruluyor.

AK Parti’nin dört aday adayının olduğu Yenice’deyse mevcut aday adayları Erdal Yirmibeş, Ferdi Kökçü, Ş. Sertaş Karakaş ve Ertan Mısırlı’nın isimlerinden birinin tercih yapılması isteniliyor.

Karabük Merkezde Telefon Anketi Yapılmadı.

Karabük Belediye Başkan Adaylığında 8 aday adayının yarıştığı AK Parti’de Karabük Merkez ilçe için henüz telefon anketleri yapılmadı.

Bir hafta, on gün içinde Karabük adayının açıklanmasının beklendiği Karabük Merkezde telefon anketinin neden yapılmadığı ise ayrı bir soru işareti olarak yorumlanıyor.

Editör: Ergün Başkaya