• DOLAR 32,50 %0.08
  • EURO 34,78 %-0.12
  • ALTIN 2.496,45 %0.48
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 63.800 %-1.38
  • ETHERIUM 3.060 %-1.07
16°

Karabük seçim Haberleri

karabük seçim haberleri ve güncel karabük seçim gelişmeleri, karabük seçim ile ilgili tüm video, karabük seçim fotoğrafları ve karabük seçim haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Güncel

Başkan Rafet Vergili, oy alma derdine her gün arttırarak devam eden vaatler ile ilgili "Ufak atın beyler, halkın aklıyla dalga...

Alt Manşet

Cumhurbaşkanı seçim sonuçları Karabük’te doyasıya kutlanırken, AK Parti MKYK üyesi Şahin: “Türk Milleti Türk çağını açtı” ifadelerini kullandı.

Alt Manşet

Karabük'te Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim zaferi için kutlamalar başladı

Alt Manşet

14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerini Karabük halkı, Karabük Net Haber'den takip etti.

Alt Manşet

14 Mayıs Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde Karabük yine bir sürpriz yapmayıp beklentiler doğrultusunda görüntü verdi.

Alt Manşet

AK Parti Karabük Milletvekili Adayı Cem Şahin: "Şehrin dinamikleri ile kavga etmeden barış içinde bu kent için çalışacağız" 

Ana Haber Bülteni

Karabük Net Haber Sorumlu Editörü Ergün Başkaya ve Araştırmacı & Gazeteci Şükrü Gökkaya, 'Seçim Analiz' programında gündemi değerlendiriyor.

Alt Manşet

İYİ Parti Milletvekili Adayı Kübra Dursun 14 Mayıs'a 2 hafta kala milletvekilliği seçilmesine daha da yaklaşıyor.

Güncel

Seçim çalışmalarında kendisine iletilen talepleri anında çözen AK Parti Karabük Milletvekili Adayı Av. Cem Şahin, 'Çözüm Adamı' olarak anılmaya başlandı.

Alt Manşet

Memleket Partisi Karabük Milletvekili Adayı Muharrem Uğur Ünsal Safranbolu'da Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti.

Güncel

İYİ Parti Karabük Milletvekili Adayı Kübra Dursun, seçimi kazandıklarını ve Milletvekili olarak TBMM'ye gideceğini açıkladı.

Güncel

Seçimlerinin Karabük'te sürpriz partisi ve adayı olarak gösterilen Yeniden Refah Partisi Karabük Milletvekili Adayı İsmail Özer, önemli açıklamalar yaptı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu