AK Parti Karabük Milletvekili Adayı Av. Cem Şahin, seçim çalışmaları çerçevesinde kendisine iletilen taleplerin anında çözüme kavuşturmasıyla dikkatleri üzerine çekerken, kendisine olan ilgiyi daha da arttırmaya başladı.

9 Nisan’dan bu yana yoğun bir seçim çalışması içinde olan AK Parti Genel Merkez MKYK (Merkez Karar Yürütme Kurulu) üyesi, Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük adayı Av. Cem Şahin, halk tarafından ‘Çözüm Adamı’ olarak anılmaya başlandı.

Vatandaşların bireysel taleplerinin yanı sıra, geniş kitleleri ilgilendiren talepleri de çözüme kavuşturan Cem Şahin, “Yenice ilçemizde orman emvali nakliyatı işiyle meşgul olan hemşerilerimin ‘kış pirimi’ süresinin uzatılmasıyla ilgili talebi gelmişti. Yapmış olduğumuz girişimler sonunda Nisan ayı sonunda bitecek yükleme ve nakliyattaki primli çalışma dönemi, Mayıs ayı sonuna kadar uzatıldı. Hayırlı olsun.” Müjdesini verirken, yine “Kentimizdeki şoför esnafımızın bizden servis araçlarının yaşı ile ilgili talepleri olmuştu. Servis araçlarında 12 yaştan küçük olması zorunluluğu, pandemi nedeniyle 15 yıla çıkartılmıştı. Bu süre 2 yıl daha uzatıldı. Hayırlı olsun.” Açıklamalarını yaptı.

Şahin’in Eskipazar Organize Sanayi Bölgesinin alt yapı çalışmaları gibi Karabük’ün diğer önemli sorunlarıyla alakalı ilgili bakanlıklarla da görüşmelere başladığı edinilen bilgiler arasında yer alıyor

Editör: Ergün Başkaya