AK Parti Karabük 2. Sıra Milletvekili Adayı Durmuş Ali Keskinkılıç, bugün baba ocağı Eskipazar’da seçim çalışmalarını sürdürdü.

İlçe Pazarına giden Keskinkılıç ve ekibi, Pazar esnafı ve vatandaşlar ile selamlaştı. Esnafları ve sokaktaki vatandaşlarla Kucaklaşan Ali Keskinkılıç, kalabalık bir guruba seslendi.

“Ana-baba ocağında sizlerin arasındayım. Doğduğum topraklara hizmet etmek için yola çıktım. Bu yola çıkarken bir Eskipazar evladı olarak engelleri sizlerle aşıp, bu yolu sizlerle yürümek istiyorum. Bu neticeyi hep birlikte elde edeceğiz ama Eskipazar arkamda sağlam duracak. Bu evladınızı ele güne mahcup etmeyin. Çıktığı yolda arkasında durun, sırtını sağlam tutun ve diyelim ki ‘işte Eskipazar, işte Eskipazar’ın evladı, işte Eskipazar’ın gücü.’” Diyerek konuşmasına başlayan AK Parti Adayı Keskinkılıç, halka hitabından şu ifadeleri kullandı.

“Sayın Cumhurbaşkanımızın sizlere selamı var. Kendisinin geçen akşam aday tanıtımından sonra bizlere talimatı var. Mutlaka bu seçimlerde, 14 Mayıs’ta, Türkiye’nin birliği, bütünlüğü, dirliği, huzuru, kalkınması için sandıklara gideceğiz ve Allah nasip ederse bu sandıkları patlatacağız. Biliyorsunuz bir masa hikayesi var. Yıkılan, kurulan, kumar masası olan, ne masası olduğu belli olmayan bir masa var. Ama bu masanın altından bir süre sonra başka bir şey daha çıktı. Masayı devirdiler, kurdular, yıktılar, Kemal Kılıçdaroğlu aldı masayı HDP’nin önüne götürdü. Dedi ki; ‘Ben bu masayı topladım derledim alın size güzel hediye paketi yaptım.’

Şimdi gerçekten Türkiye’nin yüzyılının seçimidir. Biz cumhuriyeti kurduğumuzdan bugüne kadar 100 yıldır da bu ülkenin birliğinin, dirliğinin, bağımsızlığının, kalkınmasının mücadelesini veriyoruz. Ama 100 yıl sonra yine aynı oyunlarla aynı tezgahlarla dirliğimizi bozmak istiyorlar.

Bakın yerli araba yapıyoruz, Cumhurbaşkanı olmak isteyen zat-ı muhterem çıkmış diyor ki, ‘Yapmayın kardeşim. Nerde?’. Arabalar geziyor işte, bunların gözü kör olmuş.  İHA’ları, SİHA’ları yapıyoruz, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri diyor ki; ‘O İHA’lar SİHA’lar uçmasın, teröristleri vurmasın.’

Bizim Eskipazarlılar çok uyanık ve zeki insanlardır. Bu oyunun arkasındakini mutlaka görüyorlardır. Eskipazarlılar bunu sadece sizin görmeniz yetmez, herkese anlatacaksınız. Bunun için 14 Mayıs’ta sizden tam destek istiyoruz. Gidecek ve diyeceksiniz ki ‘Ben Türkiye’nin bağımsızlığına oy vermeye gidiyorum.’ Ve oylarınızı Tayyip Erdoğan’a vereceksiniz, tekrar Cumhurbaşkanı yapacaksınız. Bütün Karabük’ü sokak sokak dolanıyoruz. Gördüğümüz bir şey var. Karabük ayağa kalkmış geliyor, hem de bugüne kadar hiç olmadığı kadar güçlü geliyor. Dün akşam aday tanıtım toplantımız vardı. Ne yer aldı ne gök aldı. Bazı arkadaşlarımız iftarlarını bile yapamadılar.

Bizim işimiz gücümüz Karabük’ün dertlerine çare bulmak olacak. Çok şey yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. ‘Yapılmayanı yapın’ talimatını aldık geldik. Bundan sonra yapılmayan ne kadar iş güç varsa onları tamamlayacağız.”

1-7

2-3

3-2