Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin yapıldığı günde milyonlarca vatandaş oy kullanmak için sandık başına gitti. Oy verme işlemlerinin tamamlanmasının ardından sandıklar açıldı. 

Ekranlarda yer alan seçim sonuçları yayınları yoğun ilgi görürken, Karabük halkı yaşadıkları şehirdeki son durumları merak etti ve Karabük, yerel sonuçları takip etmek için Karabük Net Haber'e kilitlendi.

Birçok kanal, seçim özel programlarıyla beraber oy durumlarını anbean kamuoyuna duyurmak için yayın yaptı. Fakat Karabük Net Haber, kendi bünyesinde geliştirdiği özel yazılımla bölgesel sonuçları anında ziyaretçilerine iletti. Sosyal medya kanallarının yanı sıra Web TV yayıncılığı üzerinden de verdiği canlı yayınlarla sonuçlar ve gelişmeler hakkında Karabük halkını gecikmesiz sıcağı sıcağına bilgilendirmeyi başardı.

Karabük'ün en çok ziyaret edilen haber sitesi olduğunu bir kez daha kanıtlayan Karabük Net Haber, oy durumlarını anbean kamuoyuna duyurmasının ardından birçok farklı kesimden 'teşekkür' mesajları ve telefonları aldı.

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri sonuçlarının açıklanmaya başlamasıyla verileri Karabük kamuoyuna anında canlı olarak aktaran Karabük Net Haber'in reyting verileri sonucunda ise gurur verici tablolar oluştu.

22 bin 952 farklı IP kullanıcısının ziyaretiyle gerçekleşen, 163 bin görüntülenme ile 369 bin etkinlik sayısı sonucu, Karabük Net Haber'in "Karabük'ün en çok ziyaret edilen haber sitesi" olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

karabuk-secimleri-karabuk-net-haberden-takip-etti-1