AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi, Karabük milletvekili adayı Cem Şahin, seçim çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini, çalmadıkları kapı, sıkmadıkları el bırakmamak için çalıştıklarını söyledi. 

Her gün hemşerilerini dinlediğini ve onların görüş, talep ve önerilerini önemsediğini anlatan Şahin, "Halkımızın arasındayız. Hasbihal ettiğimizde bizlere ilettikleri var. Bunlar o kadar önemli ki bizim yolumuzu aydınlatıyor. Nerede hata yaptığımız? Nerede eksik kaldığımızı veya nerede başarılı olduğumuzu biz görüyoruz. O bize gerçek fotoğrafı ortaya koyuyor. Kafa yorduğumuz şey tamamen bunlardır. Nerede ne yapacağız? Ne yapmalıyız? Halkımızın hassasiyetleri ne, bu hassasiyetleri masanın üzerine koyup bu şehirdeki tüm dinamiklerle beraber bu meseleyi nasıl halledebiliriz? üniversite bir denemektir. Belediyeler bir dinamiktir. Sivil toplum örgütleri bir dinamiktir." diye konuştu.

"Kısır tartışmalar içerisine girmeyi arzu etmiyoruz"

"Bu dinamiklerin farklı farklı siyasi hassasiyetleri bulunsa bile Karabük'e hizmet edilecekse elbette ki biz dinamiklerle bir araya geleceğiz." diyen Şahin, şunları kaydetti:

"Şöyle bir mesele var. Bu meseleye ilişkin biz bunu nasıl yapmalıyız? En doğrusu nedir? Ben şimdi bir avukatım. Evet hukukçuyum. Hukuki meselelere ilişkin bir profesyonelliğim var ama imar konusunda, çevrecilikler konusunda yok. Elbette ki bunlar için profesyonel paydaşlarıyla oturacağım. Konuşacağız biz arkadaşlarımızla. Ve en doğrusu neyse bunun gerçekleşmesine ilişkin bir milletvekiline vazife düşüyorsa biz bunu icra edeceğiz seçildiğimiz taktirde. Motivasyonumuz bu. Kısır tartışmalar içerisine girmeyi arzu etmiyoruz. Hiç girmedik."