Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Milletvekili Adayı Ahmet Dönmez bugün Eskipazar’a adeta çıkarma yaptı.

Eskipazar ilçesinde bugün kurulan pazaryerinde seçim çalışmaları yapan MHP Karabük Milletvekili Adayı Ahmet Dönmez ve Murat Orhan halkla kucaklaştılar.

Aynı zamanda Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez’in yeğeni olan, MHP Adayı Ahmet Dönmez’e hemşehrilerinin ilgi ve alakası yüksekti.

Pazarda vatandaşlar ve pazarcı esnafı ile tokalaşan MHP Adayları Dönmez ile Orhan, ilçede esnafları da ziyaret ettiler. Sokakta vatandaşlarla da kucaklaşan MHP Adayları gördükleri ilgiden bir hayli memnun kaldılar.

“Eskipazar insanı kadir şinastır. Eskipazar insanı vefalıdır.” Diyen MHP Karabük 1. Sıra Adayı Ahmet Dönmez, “Eskipazar da yaptığımız seçim çalışmasında elini sıkmadığım ve selam vermediğim kimse kalmadı. Eskipazar halkının partime ve şahsımıza karşı olan teveccühü beni çok mutlu etti. Allah’ın izni ile hak ettiğini tam alamayan Eskipazar ilçemiz bizim milletvekilliği dönemimizde bölgenin parlayan yıldızı olacaktır.” Diye konuştu.

Eskipazar Organize Sanayi Bölgesi hakkında da söylemlerde bulunan Ahmet Dönmez “Eskipazar Organize Sanayi Bölgesinde tüm yatırımcılara yer tahsisi yapılmıştır. Yatırımcılar hala burada arsa arayışı içindeler. Çok yakında burada onlarca çeşitli fabrika ve imalathaneler kurulacak. Eskipazar işsizliğe çare olan bölgenin cazibe merkezi haline gelecek. Bu sayede 5-10 yıl içinde nüfusu da katlayarak büyüyecek. İşte bize bu aşamalarda çok görev düşüyor. Eskipazar’ın daha sağlıklı büyümesi ve kalkınması için var gücümüzle çalışacağız.” Dedi.

3333

44

55

11

22