Memleket Partisi Karabük 1. Sıra Milletvekili Adayı Muharrem Uğur Ünsal ile Parti Yöneticileri, Safranbolu’da Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti.

Safranbolu Muhtarlar Derneğini yine Safranbolu Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret eden Memleket Partisi Adayı Ünsal, Safranbolu Esnaf Odaları ile Şoförler Odasına da bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ünsal, son olarak Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cengiz Ünal'ı, Oda Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar'ı, Yönetim Kurulu Üyelerine ziyarette bulundu.

Memleket Partisi Karabük Milletvekili Adayı Muharrem Uğur Ünsal “Safranbolu ticaretinde, turizminde hak ettiği payı hiç alamadı. Dünya’da tanınan Safranbolu turizmini daha yukarılara çıkarmamız gerekiyor. Ticaret ve Sanayisinde atılımlar kaçınılmaz bir şart olmuştur. Safranbolu Esnafı, tüccarı, devletin desteğini her zaman yanında hissetmeliler. Esnaf Odamız, Şoförler Odası, Yine Esnaf Kefalet Kooperatifi ellerinden gelen desteği vermeye çalışıyorlar ve bizler de onlara desteğimizi en üst perdeden göstermeliyiz.

Dünya miras şehri olan Safranbolu’da bu atılımlar için büyük çaba sarf eden Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cengiz Ünal’ı, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar’ı ve tüm meclis üyelerini de gönülden tebrik ediyorum. Fakat bu arkadaşlarımızın daha fazla devlet desteğine ihtiyaçları var ve bu ihtiyacı da Memleket Partisi iktidarında, Sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı’nda fazlasıyla karşılayacağız.” Diye konuştu.

1-15

2-13

3-8

4-6