14 Mayıs Genel Seçimlerinin sürpriz adayı olarak gösterilen Yeniden Refah Partisi Karabük 1. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Özer, halkın kendisine karşı gösterdiği bu teveccühün alt yapısı olduğunu ifade etti.

“Bu seçim sathında bizim ismimizin bilinir duruma gelmesi diğer popüler veya en çok bilinen partilerin aday tercihlerindeki yanlış seçimlerinden oldu. O adaylarımızda güzel isimlerdir muhakkak kendileriyle şahsi bir problemimiz yok, arada karşılaşıyoruz, samimi cana yakın insanlar fakat halk nezdinde bilinir insanlar olmadığı için bizimde bilinirliğimiz daha fala olduğundan, halkın bize olan gönlündeki sevgi biraz daha bizden tarafa meyil etti.” diyen Özer, Yeniden Refah Partisi ile ilgili vatandaşın değişimde gördüğü en önemli adres olduğunu belirterek şu ifadelerde bulundu;

“Karabük halkı yapılan tüm projeleri kendine bir dayatma olarak görüyor. Vatandaşa sormadan proje yapıyorlar. Biz böyle yapmayacağız. Bir projeyi hayata geçirmeden önce halka soracağız ve onların görüş, düşüncelerini almadan hiçbir proje yapmayacağız. İstişare ile Karabük’ü bir adım öne getirmek için elimizden geleni yapacağız.”

Editör: Ergün Başkaya