• DOLAR 32,45 %-0.15
  • EURO 34,83 %-0.66
  • ALTIN 2.439,70 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 63.350 %-1.02
  • ETHERIUM 3.237 %3.32
17°

Yerel seçimler Haberleri

yerel seçimler haberleri ve güncel yerel seçimler gelişmeleri, yerel seçimler ile ilgili tüm video, yerel seçimler fotoğrafları ve yerel seçimler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Güncel

MHP, 31 Mart Yerel Seçimlerinde adaylarını belirlemeye başladı. Yenice, Eskipazar, Eflani ve Yortan adayları kesinleşti.

Alt Manşet

"Safranbolu’da AK Parti Belediye Başkan adayı olarak kimi görmek istersiniz?" konulu anketimiz başlıyor. Katılımınızı bekliyoruz!

Güncel

Yenice'nin Yortan Belediye Başkan Aday Adayı olan Yılmaz Tiryaki, bu sefer farkındalık oluşturacağını ifade ediyor .

Güncel

İstanbul Bağcılar Belediyesinde 30 yıl üst düzey görevler yapan Gürsel Yılmaz AK Parti Karabük Belediye Başkan Aday Adaylığına müracaat ediyor.

Güncel

Karabük'ün genç ve başarılı bürokratı Ferdi Kökçü, AK Parti Yenice Belediye Başkan Adaylığı ile ilgili başvurusunu yapacak.

Güncel

AK Parti, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçim çalışmalarına hız verdi. Taslak seçim takvimi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki son Merkez...

Güncel

Karabük İl Genel Meclisi Eski Başkanı Hasan Yıldırım, Karabük Belediye Başkanlığı için AK Parti'den adaylık sürecine hazırlanıyor.

Güncel

Önümüzdeki yerel seçimlerde AK Parti'nin Safranbolu Belediye Başkan Adayının Mehmet Ceylan olması yönünde görüşler yoğunluk kazanmaya başladı.

Güncel

Siyasetin en hızlı ve yoğun yaşandığı Yenice'de, MHP'li Zeki Çaylı karşısına AK Parti kimi aday çıkartacak. Kamuoyunda şimdilik dört isim...

Güncel

Yeniden Refah Partisi Karabük İl Başkanı İsmail Özer, önümüzdeki yerel seçimlerde Karabük ve ilçelerinin tamamında kendi adayları ile gireceklerini söyledi.

Güncel

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, AK Parti'den karşısına aday olmak isteyen Muzaffer Atılkan için "Bu adam sahtekar. Hiç bir yere...

Güncel

31 Mart 2024 Yerel seçimlerde AK Parti'nin Safranbolu Belediye Başkan adaylığına en yakın isim olarak Hüseyin Gündoğdu ismi geçiyor.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu