Karabük Net Haber olarak, Safranbolu’da AK Parti Belediye Başkan adayını belirlemek üzere bir anket başlatıyoruz. Türkiye genelinde olduğu gibi Safranbolu’da da aday adaylarının çalışmalarıyla seçim heyecanı tüm hızıyla devam ediyor.

AK Parti’de Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvuruları 22 Kasım tarihinde sona ermişti. Başvuruların sona ermesinin ardından 26 Kasım’da ise çevrimiçi temayül yoklaması yapılmıştı.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde, “AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Olarak Kimi Görmek İstiyorsunuz?” konulu anketimize katılımlarınızı bekliyoruz.

3 gün sürecek olan anketimiz bu gece (14 Aralık 2023 Perşembe) saat: 00.01 'de başlayacak ve 16 Aralık 2024 Cumartesi gecesi saat 23.59’da sona erecek. Aday adaylarının isimlerinin alfabetik olarak sıralandığı anketimizin sona ermesinin ardından elde edilen veriler haber sitemizde yayımlanacak.

PC, Laptop, Tablet ve Cep Telefonlarından oy kullanılacak ankette, her bir cihazdan yalnızca bir kere oy kullanılabilinecek. Bu amaçla, anketin güvenirliği için bazı teknik önlemler alındı. Oy kullandığınızda (kişisel bilgileriniz hariç olmak üzere) bazı teknik bilgiler sistem tarafından kayıt altına alınacak. Sisteme kayıt edilen bilgiler incelendiğinde herhangi olumsuz bir davranış tespit edilirse bu bilgi aday adayı dahil olmak üzere kamuoyu ile paylaşılacaktır.

"AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Olarak Kimi Görmek İstiyorsunuz?" konulu anketimizi sitemizin bir çok bölümünde görebileceğiniz gibi buraya da tıklayıp ulaşabilirsiniz.