31 Mart 2024 Yerel Seçim tarihi yaklaştıkça, Belediye Başkan Adayları da yavaş yavaş yerlerini almaya hazırlanıyorlar.

AK Parti’nin içinde az sayıda kalan eski ağır toplardan, Karabük İl Genel Meclis eski Başkanı ve halen il genel meclis üyesi Hasan Yıldırım, Karabük Belediye Başkan Adaylığı sürecine hazırlanıyor.

AK Parti’de 1-15 Kasım tarihleri arasında adaylıklar için başlayacak olan başvuru süresinde, Karabük Belediye Başkan Adaylığı için müracaat yapacağını belirten Hasan Yıldırım, “Her seçimde olduğu gibi bu seçimlerde de en fazla aday adayına sahip olacak olan partimize hizmet için varız.” görüşünü dile getiriyor.

Cumhur ittifakı içinde seçim çalışmalarının yapıldığı bu günlerde, nerelerde ittifak içinde seçime girileceğinin önümüzdeki yakın bir tarihte belirlenmesini bekleyen Yıldırım, asıl adaylık sürecini o zaman yürüteceklerini de altını çizerek ifade ediyor.   

Harita ve Kadastro mühendisi olan, aynı zamanda da Eskipazar Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürüten Hasan Yıldırım, AK Parti içinde uzun yıllardır çeşitli görevlerde bulunan, az sayıdaki eski siyasetçilerden biri olarak biliniyor. Yıldırım, Üç dönemlik Karabük İl Genel Meclisi Üyeliğinin, iki döneminde İl Genel Meclis Başkanlığı yaptı.