• DOLAR 32,54 %0.03
  • EURO 34,88 %-0.29
  • ALTIN 2.452,20 %0.66
  • BİST100 9.884 %1.72
  • BITCOIN 64.200 %0.54
  • ETHERIUM 3.145 %0.75
21°

KARDEMİR A.Ş Haberleri

KARDEMİR A.Ş haberleri ve güncel KARDEMİR A.Ş gelişmeleri, KARDEMİR A.Ş ile ilgili tüm video, KARDEMİR A.Ş fotoğrafları ve KARDEMİR A.Ş haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Güncel

KARÇEL A.Ş ile Özçelik İş Sendikası arasında bir süredir devam eden Toplu İş Sözleşme görüşmeleri sonuçlandı. Karçel işçisi yaklaşık %94...

Güncel

MHP İl Karabük Başkanı, Kardemir A.Ş'de bazı müdürlerin seçimlere müdahil olduklarını ifade ederek uyardı ve "kendi işlerini yapsınlar" dedi.

Güncel

Kardemir A.Ş. Yönetimi, işçi, beyaz yakalı ve yöneticilerin oturduğu lojmanlarla ilgili radikal kararlar almaya hazırlanıyor.

Güncel

Kardemir A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Demir'in yaptığı yeni atamalar takdir görürken, vasıfsızlar ve senaryocular dönemi de sona eriyor.

Alt Manşet

Kardemir A.Ş'de bu gün yapılan genel kurul ile 7 asil ve 4 bağımsız olmak üzere 11 kişilik yeni Yönetim Kurulu...

Güncel

Özçelik İş Sendikası Karabük Şubesinden yapılan açıklamada, Mescier D.Ç. çalışanlarına da %34 ara zam alındığı belirtildi.

Güncel

Kardemir işçisi maaşlarının 40 Bin lira olabilmesi için, sendikasından eylem yapma hazırlığı bekliyor.

Alt Manşet

Kardemir A.Ş. çalışanları maaşlarına ara zam beklerken, müdürlere 50 adet I Phone 14 cep telefonu ve Laptop PC dağıtılacağı haberleri...

Alt Manşet

Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanlığı, yetkili oldukları işyerlerinden %34 ara zam almaya devam ederken, Kardemir işçisi de merakla bekliyor.

Güncel

Çok sayıda aday KARDEMİR A.Ş'nin işe alımlardaki başvuruda 'askerlik yapmış olma' şartının kaldırmasını istiyor.

BÖLGE HABERLERİ

Kardemir A.Ş'de çalışanlar arasında oluşan orantısız maaş farklarının fazla açılması, başta mühendisler olmak üzere bir çok şirket çalışanını rahatsız ediyor.

BÖLGE HABERLERİ

KARDEMİR A.Ş'de çalışan yaklaşık bin kişiyi bulan ve 'Beyaz Yaka' olarak adlandırılan kapsam dışı çalışanlara %10 zam yapıldı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu