KARDEMİR A.Ş’ye bağlı KARÇEL A.Ş’de beş yıl Genel Müdürlük yapan ve geçtiğimiz günlerde şirketle yollarını ayıran Uygar Sezişer, Türkiye’nin en büyük granit üretim şirketi olan QUA Granite Genel Müdür Yardımcısı olarak yeni görevine başladı.

2019’da KARÇEL A.Ş. Genel Müdürlük görevine geldiği Karçel’i atölye hüviyetinden çıkartarak üretim rekorları kırdıran, yurt içi ve yurt dışında prestijli projelerde anahtar teslim iş yapan ve sektöründe tanınır lider şirket konumuna getiren Sezişer, geçtiğimiz günlerde görevinden ayrılmıştı.

Uygar Sezişer’in yeni göreve başladığı QUA Granite ise Türkiye’nin yer kaplama sektöründe en yüksek katma değere sahip şirket olarak tanınıyor. Yıllık kapasitesi 41 milyon m² olan, bünyesinde bini aşkın çalışanıyla ülkenin en büyük tesisine sahip olan QUA Granite, başta AB ülkeleri ve ABD olmak üzere 100’ün üzerinde ülkeye ihracat yapıyor.

Sektörde fark yaratan üretim şekli sayesinde büyük başarılara imza atarak 2021 yılında BİST aracılığı ile halka açılan QUA Granite, yeni yönetici transferi ile kurumsallaşma adına büyük bir adım attı.

Karçel A.Ş’de büyük projelere ve başarılara imza atan Uygar Sezişer’in QUA Granite Genel Müdür Yardımcısı olarak atanması, şirket tarafından ayrıca KAP’ta (Kamu Aydınlatma Platformunda) duyuruldu.  

Editör: Ergün Başkaya