• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.19
17°

Karabük Belediye Başkanı Haberleri

Karabük Belediye Başkanı haberleri ve güncel Karabük Belediye Başkanı gelişmeleri, Karabük Belediye Başkanı ile ilgili tüm video, Karabük Belediye Başkanı fotoğrafları ve Karabük Belediye Başkanı haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Güncel

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, göreve geldiğinin 100. günü ile ilgili basın toplantısı düzenldi ve yüz günde yapılanları anlattı.

Güncel

Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya'nın seçimlerde emeklilere her ay biner lira yardım yapacağı gibi çeşitli vaatlerde bulunmasının üzerinden 100 gün...

Güncel

Belediyelerin sıradan hizmetlerini artık kurban keserek şükredip, kutluyoruz. Asfalt döktük diye şükürler olsun kurban kestik.

Güncel

Karabük Belediyesine bağlı Halk Ekmek fırınında 3,75 liradan satılan ekmek, bir kaç gün içinde 5 liradan satılacak.

Güncel

Önceki Başkan Rafet Vergili'nin seçim öncesi diktiği aydınlatma direklerinden devrilen iki tanesi günlerdir yıkıldığı yerde sergileniyor ve dikilmiyor.

Alt Manşet

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Ramazan Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Güncel

Başkan Vergili, AK Parti Adayının ve etrafındakilerin Karabük Belediyesinden ceplerini doldurmak için seçilmek istediklerini belirtti.

Güncel

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Karabük mitinginden sonra yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Güncel

Rafet Vergili, kendisini eleştiren AK Parti Adayı Özkan Çetinkaya'ya ağır cevap verdi ve halkı aşağılamakla suçladı.

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Adayı Rafet Vergili, 2024 yerel seçim çalışmaları kapsamında Adliye personelleri ve Öğlebeli Sanayi Sitesi esnaflarıyla...

Güncel

Başkan Rafet Vergili, evi olmayanlar için Belediye olarak 1000 adet konut yapacaklarını ve asgari ücret maaş alanları ev sahibi yapacaklarını...

Güncel

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük'te Cumhur İttifakının neden yapılamadığını Milletvekili Cem Şahin'e dayadı.