31 Mart Yerel Seçimlerinin üzerinden bu gün itibariyle tam 100 gün geçti.

Önemli seçim vaatleri ve projeleri ile seçimleri kazanan AK Parti’nin adayı Özkan Çetinkaya, Karabük Belediye Başkanı seçildi.

Ve seçimlerin üzerinden bu gün tam 100 gün geçti.

‘Gar Park, Nehir Park’ gibi mega projelerinin yanı sıra, Karabük’te yaşayan tüm emeklilere her ay 1000 Lira nakit gıda destek parası ödeyeceği, Asgari ücret maaş alan evlenecek gençlere 20 Bin lira çeyiz parası vereceği yönünde vaatlerde bulunan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, seçimlerin üzerinden 100 gün geçmesine rağmen toplumsal vaatleri ile ilgili hala hiçbir gelişme kaydetmedi.

Seçimlerde özellikle, Karabük’te yaşayan tüm emeklilere yerel marketlerde kullanılmak üzere her ay 1000’er lira nakit para yardımı yapacağını açıklayan Özkan Çetinkaya, toplumun her kesiminden bu vaatleri karşılığında büyük destek bulmuştu.

31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden tam tamına 100 gün geçmesine rağmen, halka verdiği toplumsal vaatler ile ilgili susan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’ya emekliler artık sormaya başladı.

Karabük’te yaşayan ve çoğunluğu asgari ücret altında maaş alan emekliler, Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’dan kendilerine verilen sözün yerine getirilmesini bekliyorlar.

Karabük merkezde yaklaşık 25 Bin emekli ikamet ediyor ve eğer Başkan Çetinkaya sözünde durursa,  her ay emeklilere toplamda 25 Milyon lira maddi destekte bulunacak.

YENİ EVLENEN KAÇ GENCE YARDIM YAPILDI?

Başkan Çetinkaya, emeklilere verdiği sözün yanı sıra, asgari ücret maaş alan evlenecek gençlere de 20 Bin lira çeyiz parası ile ücretsiz gelinlik ve düğün salonu vereceğini açıklamıştı.

Düğün sezonu içinde bulunuyoruz ve bu zamana kadar Karabük Belediyesine bu yardımlar ile ilgili kaç kişinin müracaat ettiği, yeni evlenen kaç gence yardım yapıldığı ise merak ediliyor.

Whatsapp Görsel 2024 07 08 Saat 13.44.50 38E0C741

Editör: Haber Merkezi