Karabük Belediyesi olarak seçimler arifesinde bazı mahallelere dikilen yeni nesil LED aydınlatma direklerinden Beşbinevler girişindeki ile Şirinevler göbeğindeki iki tanesi geçtiğimiz günlerde yaşanan fırtına sırasında devrilmişti.

Aradan iki hafta geçmesine rağmen devrilen direklerin o şekilde durmasına ve yeniden dikilmemesine vatandaşlar bir anlam veremiyor.

O AYDINLATMA DİREKLERİ RAFET VERGİLİ’NİN DEĞİL, KARABÜK BELEDİYESİ’NİN

15 Yıl Karabük Belediye Başkanlığı yapan ve geçtiğimiz yerel seçimleri kazanamayan Rafet Vergili’nin seçimlere birkaç ay kala, Bulak Yolu Üzerine, Beşbinevlere, Ergenekon Mahallesi ile Şirinevler Mahallesinde özellikle yeni kavşak düzenlemelerinde ve yol üstü güzergahlara yaptırdığı yeni nesil LED aydınlatma direkleri halk tarafından beğeni toplamıştı.

Son yıllarda modern şehirlerde sıkça kullanılan ve şehre farklı bir ambiyans katan yeni nesil LED aydınlatma direklerinin iki tanesi fırtınada devrilirken, bazı aydınlatma direkleri ise çalışmıyor.

Devrilen iki aydınlatma direği yıkıldığı yerde bırakılarak adeta günlerdir sergilenirken, yanmayan bazı aydınlatma direklerinin ise yine günlerdir çalıştırılmamasına bir anlam verilemiyor.

Binlerce lira para verilerek, Karabük’ün çeşitli yerlerine dikilen aydınlatma direklerinin önceki başkan Rafet Vergili’ye ait olmadığını genç Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’ya hatırlatan vatandaşlar, bu aydınlatma direklerinin Karabük Belediyesi’ne ve dolayısıyla Karabüklülere ait olduğunu belirterek, sahip çıkılmasını istiyorlar.

Editör: Haber Merkezi