Karabük Belediye Başkanı ve MHP Adayı Rafet Vergili, partisinin bugün yaptığı yeni üye katılım töreninde çok ilginç bir konuşma yaptı.

“Karabük’te Cumhur İttifakı yapılması gerekirken, bakın neden yapılmamış” diyen Vergili, yaptığı açıklamada Cem şahin seçimlerde benim arkamda nasıl gezecekmiş?” diyerek, AK Parti Milletvekili Cem Şahin’i hedef aldı.

Vergili, “15 yıldır Karabük'te hiç bir şaibeye yol açacak hizmette bulunmadık. Her kese eşit davrandık,  her kese eşit muamele yaptık. Şimdi Karabük'te cumhur ittifakının yapılması gerekirken,  yapılmamasının en büyük gerekçelerinden bir tanesi Tayyip Beye gösterilen 2 dakikalık bir CD.

Seçimlerde biz Cem Şahin için neler söylemişiz, nelerden bahsetmişiz, nasıl ittifak olacakmış, benim arkamda nasıl gezecekmiş? Biz hizmet için geldik, o kavga o gün orda bitti, sen de milletvekili seçildin o kavga bitti.

Yani şimdi ittifak yapmayıp ta buraya 7-0 yazmışlar takımın içerisinde Ferhat Salt, Cem Bey, diğer parti yöneticileri böyle 7-0 yapıp, bizim teşkilatlarımız böyle gece gündüz çalışırken, onlarda 7 tane belediye alacaklarmış, hayal görüyorlar.” Dedi.