İyi Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, İyi Parti adayına destek için Karabük'e geldi.

Oktay Vural, Belediye Başkan Adayı Abdullah Adatepe'ye destek için geldiği Karabük'te bir basın toplantısı düzenledi.

Vural'a İyi Parti Karabük İl Başkanı Recep Yılmaz, İyi Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Abdullah Adatepe ve partililer eşlik etti.

"Bizler Karabük'e gelerek güzel bir belediyecilik yapmak istiyoruz." diyen Abdullah Adatepe, şu ifadeleri kullandı;

"Bugün Sayın Bakanım bizleri ziyaret ederek destek verdiler teşekkür ederim. Bizler Karabük'e gelerek burada güzel bir belediyecilik yapmak istiyoruz. Projelerimizi inşallah bu akşam açıklayacağız. Projelerimizi açıklarken sizleri de aramızdan görmekten mutluluk duyarız. Bakanımıza geldiği için tekrardan çok teşekkür ederim."

Ardından konuşan Oktay Vural, "İyi Parti Karabük'te yoğun bir çalışma içerisinde, halkla buluşuyor ve değerli adayımız Sayın Adatepe inşallah Karabüklülerin 31 Mart'taki iradesiyle başkan olacaktır." dedi.

Vural sözlerine şu şekilde devam etti;

"Karabük'ümüzün önemli sorunları var. Karabük'te trafik sorunu var. Eğitim alt yapısı ve kalitesi konusunda problem var. Alt yapı ve yol sorunlar, bir de çevre kirliliği konularında problemler var. Abdullah Adatepe'de Karabük ile ilgili sorunları bilen ve çözümleri ortaya koyan bir kardeşimiz, Karabük Sevdalısı. İnşallah değişmeye, yeni bir şeyler yapmaya hevesli kadroların gelmesine vesile olur bu seçim. Bu vesile ile tüm adaylara başarılar diliyorum. Bizler de Türkiye'nin her yerinde ittifaksız bir şekilde seçime katılıyoruz. Bu ittifak sistemi partileri başkalaştırdığı gibi insanları da sayısallaştırıyor. Ve maalesef bu kutuplaşmış sistem içerisinde insanların paylaşması ortak değerleri birbirimize karşı koz olarak kullanıyor, yarıştırıyor, çatıştırıyor. Oysa milletin değerlerine hepimizin sahip çıkması lazım. Ve tüm bu kutuplaşmalar yapılırken, milletin sorunları unutuluyor. 

Biraz önce söylediğimiz sorunların yanında Karabük bir emekli kenti. 'Emekli yılı olacak' dediler, emeklilere zulüm yılı oldu. Sadece şu örnek bile kafi: Ramazan ayına giriyoruz. 2023'te en düşük emekli maaşı 7 bin 500 liraydı, 750 pide alabiliyorduk. Şimdi en düşük emekli maaşı 10 bin lira oldu ama 666 pide alabiliyoruz. Emeklilerden 84 pideyi almışlar. Ne yapacak bu emekliler. Ne yiyecek, ne içecek. Gramajı düşürüp, fiyatı artırıyorlar. Bu sayede her türlü enflasyonu öğrendik."