• DOLAR 32,39 %0.17
  • EURO 35,43 %0.11
  • ALTIN 2.324,27 %0.17
  • BİST100 9.080 %3.10
  • BITCOIN 70.600 %1.91
  • ETHERIUM 3.545 %1.06
14°

Cem şahin Haberleri

cem şahin haberleri ve güncel cem şahin gelişmeleri, cem şahin ile ilgili tüm video, cem şahin fotoğrafları ve cem şahin haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Güncel

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhasaki bir dizi ziyaretler için Karabük'e geldi.

Alt Manşet

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, kendisiyle görüşmek isteyen bedensel engelli Elvan Rabia Dönmez’e doğum günü sürprizi yaptı.

Eskipazar

AK Parti Eskipazar belediye Başkan Adayı Serkan Civa, ilçeyi yaşanabilir bir kent haline getireceğini ve bir çok projelerinin olduğunu söyledi.

Güncel

AK Parti Karabük Milletvekili Avukat Cem Şahin, İstanbul Milletvekili Avukat Şengül Karslı ile birlikte Ceza Muhakemesi Kanunu ile bazı kanunlarda...

Manşet

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili katıldığı bir programda AK Partili Milletvekillerine yüklendi

Güncel

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük'te Cumhur İttifakının neden yapılamadığını Milletvekili Cem Şahin'e dayadı.

Güncel

Milletvekili Şahin: "Karabük'te, 2023 yılı içinde toplam 371 milyon 852 bin 861 TL'lik sosyal destek sağlandı." 

Alt Manşet

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle mesaj yayımladı.

Güncel

CHP İl ve Merkez ilçe Gençlik Kolları başkanlarıyla bir grup genç AK Parti'ye geçerken, önümüzdeki günlerde çok sayıda istifaların geleceği...

Güncel

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, Safranbolu Demirciler Çarşısı 'nı ziyaret edip kömür ocağında 900 dereceye ısıtılmış demiri dövdü.

Alt Manşet

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, "Hep birlikte, daha güçlü ve daha iyi bir Karabük için çalışmaya devam edeceğiz."

Spor

Karabük İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanımız Adem Aydım Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin ile görüştü.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu