İnternet haber sitesinden Canlı Yayın yapma hakkı lisansını RTÜK’den alan Karabük Net Haber'den 'Şimdi Daha Güçlüyüz' mesajı.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’ndan (RTÜK) İsteğe Bağlı Yayın Hakkı Lisansını alan ve Karabük'ün en çok ziyaret edilen haber sitesi olan Karabük Net Haber, daha geniş kitlelere artık canlı yayınlarıyla görsel olarak da ulaşabilecek.

Bilindiği üzere RTÜK'ten lisans almadan haber siteleri üzerinden Web TV yayını yapılamıyordu. Karabük Net Haber'in, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'na (RTÜK) yaptığı başvuru dün (26 Nisan 2023) itibarıyla onaylandı ve İsteğe Bağlı Yayın Hakkı lisansını aldı.

ARTIK DAHA GENİŞ KİTLELERE ULAŞACAĞIZ

Aldıkları yayın hakkıyla ilgili bir açıklama yapan Karabük Net Haber Genel Yayın Yönetmeni Ergün Başkaya, internet haber yayıncılığı alanında Karabük'ün lokomotifi olduklarını belirterek, artık daha geniş kitlelere ulaşacaklarını söyledi.

İlkeli ve tarafsız 'son dakika' haberciliği ile Karabük'ün en çok ziyaret edilen haber sitesi olduklarını sözlerine ekleyen Başkaya, şu ifadeleri kullandı;

"7 kişilik kadromuzla 7x24 habercilik yapıyoruz. Birçok haber sitesi kopyala yapıştır haberciliği yaparken bizler, araştırmacı gazetecilik yapıyoruz.

Bizler, haberlerimizin okunma sayısını, canlı yayınların izlenme sayısını yüksek göstermek için alıvereli dalavereli yollara müracaat etmiyoruz.

Her şey apaçık ortada.

İsteyen herkesle, bağımsız kuruluşlarca kayıt altına alınan istatiksel verilerimizi paylaşabiliriz. Bundan hiçbir zaman çekinmeyiz. Hatta mutlu oluruz.

ŞİMDİ DAHA GÜÇLÜYÜZ

Evet, şimdi daha güçlüyüz. Çünkü yazılı haberciliğimizin yanında yayımlayacağımız birbirinden ilginç canlı yayınlarımızla daha geniş kitlelere ulaşacağız. Çünkü biz, mükemmel bir yayıncılık için çağa ayak uyduruyoruz ve gerekli güncellemelerle beraber yatırımlarımızı yapıp güçleniyoruz.

Tarihin tozlu sayfalarında kalmak için değil, parlak bir geleceğin güncel haber sitesi olmak için hiçbir zaman yatırımlardan geri durmadık ve bundan sonra da kesinlikle durmayacağız.

RTÜK’den almış olduğumuz İsteğe Bağlı Yayın Hakkı Lisansımızın hayırlı olmasını diliyorum."

Editör: Ergün Başkaya