Önümüzdeki yıl 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere yaklaştıkça, belediye başkan adayı olmayı hedefleyenler, kendilerini yavaş yavaş gösteriyor.

Belediye Başkan adayı olmayı hedefleyen AK Parti Karabük Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Atılkan da adeta adaylığa koşuyor.

Aday olduğu takdirde yapacağı projeleri aylar öncesinden paylaşan İnşaat Mühendisi Muzaffer Atılkan, her hafta bir proje açıklıyor.

Şu ana kadar; Gençlik spor kompleksi, sanat merkezi, Keltepe kayak merkezi oteli ve sosyal tesisi, bilgi evleri gibi projelerini görselleri ve animasyonları ile sosyal medyasından açıklayan Muzaffer Atılkan, bir taraftan da zaman zaman AK Parti’yi eleştiren, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye cevaplar veriyor.

MHP’li Belediye Başkanı Vergili’nin de son zamanlarda hedefine aldığı Atılkan, 2014 ile 2019 yerel seçimlerinde AK Parti’den Karabük Belediye Başkan aday adayı olmuştu.

2024 Yerel Seçimlerinde işi şansa bırakmak istemediği görülen ve aday gibi süreç yürüten Atılkan, bu sefer adaylığa en yakın isim olarak gösteriliyor.  

Cumhur İttifakı içinde Karabük’te ortak aday ile gidilmediği takdirde, AK Parti’nin göstereceği adaylıkta en güçlü kişi olarak nitelendirilen Muzaffer Atılkan’ın seçimlere on ay öncesinden başlattığı sürecinde başarıyı yakaladığı ifade ediliyor.