AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, Seçim 2024 canlı yayınında Ergün Başkaya’nın “Karabük Adayınız Özkan Çetinkaya’ya her iki milletvekili olarak kefil misiniz?” sorusuna net cevap verdi.

“Elbette kefiliz” diyen Şahin, “Partimizin Karabük Adayı Özkan Çetinkaya’nın ahlakına, siyasi ahlakına, terbiyesine, çalışkanlığına ve genel anlamda her iki milletvekili olarak sonuna kadar kefiliz” dedi.

Şahin, “Adayınıza kefil misiniz?” sorusuna şu ifadeler ile cevap verdi;

"Biz Milletvekilleri olarak kesinlikle AK Parti'nin Belediye Başkan Adayı olan Özkan Çetinkaya'ya kefiliz; onun ahlakına kefiliz, ehliyetine kefiliz, liyakatine kefiliz ve Karabük için sevdasına kefiliz. Yıllarca Karabük'ün sokağında, caddesinde izi olan kardeşimiz, Karabük'ün hangi sorunları olduğunu bilen bir kardeşimiz.

Biz Karabük için ideal belediye başkanının Özkan Çetinkaya olacağı konusunda eminiz. Ayrımız gayrımız yok, birlik ve beraberlik içerisinde bu çalışmayı yürüteceğiz. Karabük için de hayırlı olan Özkan Çetinkaya'nın belediye başkanlığıdır.

Biz de kendisinin yanındayız, sürekli de yanında olmaya devam edeceğiz. Biz elbette ki emrindeyiz. Orada ifade edilen şey şudur:

Milletvekili olarak biz partimizin de, Karabük halkının da, Özkan başkanın da elbette ki emrindeyiz. Karabük'e hizmet getirmesi konusunda elbette ki emrindeyiz. Hiçbir insan dört dörtlük değildir ama samimiyetimizden hiç bir vatandaşımızın şüphe etmemesini isterim.

Elimizden gelen şey vardır, gelmeyen şey vardır. Ama her türlü gayreti çabayı ortaya koyarız. Eksiğimiz olur gediğimiz olur, insanız. Eksiğimiz gediğimiz olduğu zaman basın var kulağımızı çeker, halkımız var kulağımızdan çeker, partimiz var bizi uyarır."