TBMM'nin tatile girmesinin ardından haftanın 5 gününü Karabük'te geçiren Şahin, Yenice ilçesine bağlı Nodullar, Karahasanlar, Çakıllar, Keyfallar ve Abdullahoğlu köylerine gitti. 

Muhtarlardan ihtiyaçlar hakkında bilgiler alan Şahin, köylülerin talep ve isteklerini dinledi. 

Şahin'e köy gezisinde AK Parti Karabük İl Başkan Yardımcısı Kazım Çamlı, AK Parti Yenice İlçe Başkanı Erdal Yirmibeş, İl Genel Meclis Üyeleri Recep Tetik ve Seyfettin Yılmaz, AK Parti Yortan Belde Başkanı İhsan Çamlı, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Aykut Hacıyirmibeşoğlu, Fahri Çanakçı, Recep Kaskatı ve Metin Cıbır eşlik etti. 

Daha sonra Safranbolu ilçesine geçen Şahin, burada da Toprakcuma, Harmancık, Çıraklar, Aşağıgüney, Gündoğan ve Geren köylerine gitti. 

Köy muhtarları ile görüşen ve talep ile istekleri dinleyerek yapacaklarını anlatan Şahin'e Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, AK Parti Karabük İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Koca, AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Muhammet Yasin Aydın, İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Ünal ve Zafer Özdemir, AK Parti Safranbolu İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri Oğuzhan Şahin, Erhan Karataş, Hasan Erbozkurt, AK Parti Karabük Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Ar ve Safranbolu İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Uluçay'da eşlik etti. 

Şahin, son olarak Merkez ilçeye bağlı Zobran, Kale, Saitler, Gölveren, Kadı, Yeşiltepe, Güneşli ve Düzçam köylerini ziyaret ederek tek tek köylülerle görüştü. 

Köylülerle de sohbet eden Şahin'e, İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Yıldırım, Tevfik Ayvalık ve Mehmet Çetin, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Saime Öksüzoğlu ve Teşkilat Başkanı Merve Barın, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Enver Kemik ve Nurullah Özen, AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Okan Kirman, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Akif Ulusoy, Bayram Doğdu ve Recep Demircioğlu da eşlik etti. 

Şahin'in bu hafta içinde de köy gezilerine devam edeceği belirtildi.

4-41

3-58

2-77

1-81