TBMM KİT Komisyonu Katip Üyesi olan Keskinkılıç Mesajında, Türkiye'nin demokrasi tarihinde unutulmaz bir direnişinin 7.yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirten Keskinkılıç, şunları kaydetti:

15 Temmuz 2016 gecesi, ülkemizin bağımsızlığına, özgürlüğüne ve demokrasisine kasteden FETÖ’cü hain bir grup, milletimize silah doğrulttu.

Ancak, bu hain kalkışma karşısında milletimiz, demokrasiye, milli iradeye ve özgürlüğüne olan bağlılığını göstermek için meydanlara çıktı.

Bu destansı direnişte, 252 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi yaralandı. Şehitlerimizin arasında Karabüklü Metin Arslan ve Barış Efe’de bulunuyor.  Ben Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize ise şükranlarımı sunuyorum.

Onların kahramanlıkları, bu topraklarda demokrasinin ve özgürlüğün yaşamasını sağladı. 

Şehitlerimizin aziz hatıralarını sonsuza kadar yaşatacağız ve gazilerimize minnettarlığımızı asla unutmayacağız.

Bizlere düşen görev, şehitlerimizin ve gazilerimizin hatırasını yaşatmak, onların uğrunda can verdikleri değerlere sahip çıkmaktır. Birlik ve beraberlik içinde, demokrasimize, milli irademize, vatanımıza sahip çıkmalıyız. 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle, ben tekrar tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize sağlık ve mutluluk diliyorum."