Milliyetçi Hareket Partisi, beş yıldır elinde bulundurduğu Eskipazar Belediyesi’nde koltuğunu korumaya kararlı.

MHP'nin Eskipazar İlçe Başkan Şaban Tutar, ilçelerinde partilerine karşı büyük bir ilgi olduğunu belirterek, konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“Bizler de Milliyetçi Hareket Partisi Eskipazar İlçe Başkanlığı olarak nasıl Cenk Gedikoğlu başkanımız Karabük'te çalınmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacak şekilde çalıştığına göre, bizde burada üzerimize düşen görevi yaparak sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmamaya çalışıyoruz.

Bildiğiniz üzere önümüzde 31 Mart Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi olarak en iddialı siyasi parti biziz. Çünkü biz hep halkla beraberiz, halkın içindeyiz, biz hep onlarla beraberiz. Sadece biz seçimden seçime onların içinde değiliz, seçimden seçime onları ziyaret etmiyoruz, sadece seçimlerde onları hatırlamıyoruz. Biz 7/24, sabahın 7 sinden gecenin 12'sine kadar hep onlarla beraberiz. Ne zaman birisinin derdi olsa, ne zaman sıkıntısı olsa, ne zaman cenazesi olsa, ne zaman mutlu günü, bir düğünü olsa biz onlarla beraber olmaya devam ediyoruz ve Allah'ın izniyle bundan sonra da devam edeceğiz. 31 Mart bitti, 1 Nisan sabahı inşallah Sırrı Şen ile beraber Üç Hilalli bayrağımızı Eskipazar Belediyemizde tekrar şahlandıracağız.”

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Eskipazar Belediye Başkan Adayı olan ve yine MHP’nin Eskipazar İl Genel meclis Üyesi olan Sırrı Şen, seçimlerde en iddialı parti MHP’nin ve en iddialı adayında kendisinin olduğunu söyledi.

Sırrı Şen “Biz iddialıyız. Bir önceki dönemde Allah, bize halkımız için çalışmayı nasip etti bize. İl Genel Meclisinde de bize ‘başaramaz’ diyenlerin karşısında biz başardık. Belediyede de inşallah bu dönemde yaptığımız hizmetler ortada, yapacaklarımız da ileride. İnşallah alnımızın akıyla başkanlığı da alacağız, İl Genel Meclisinde de gerekli başarıyı göstereceğiz.” Dedi.

Karabük Net Haber’den Ergün Başkaya ile röportajında “Aday olunca MHP’li Belediyenin koltuğunu koruyabilecek misiniz?” sorusuna Şen şu ifadeler ile cevap verdi;

“Ben 5 sene İl Genel Meclisi görevini 50 köy, 128 mahallede elimden geldiğince çalıştım. Bunu halkımız da gördü. İnşallah belediyede de çalışacağız. Başkanımız Hüseyin Dönmez'in 5 senede Eskipazar'a kazandırdıklarının üzerine bizde kazandıracağız. Bizde hizmet yapacağız, bizde proje üreteceğiz. Hüseyin ağabeyin Hadrianapolis, Akkaya Hamamı, yüksekokulun buraya gelmesi gibi daha sayamayacağım bir sürü projede imzası vardır. Hüseyin Başkan her birini de buraya getirmiştir. Bundan sonra da inşallah bu projelerin takipçisi olacağız.

Birde organize sanayimiz var bizim. Eskipazar Organize Sanayi ile ilgili burada 2 tane milletvekilimiz var. İki milletvekilimizin de kapısını hiçbir zaman boş bırakmayacağım. Eskipazar'a yatırım noktasında, Eskipazar'ın hak ettiği büyümeyi, organize sanayi ile bizim ile beraber gerçekleştireceğiz. Milletvekillerimiz de Cumhur İttifakının Milletvekilleri, bize destek olacaklardır. Biz sonuna kadar onlarla beraber çalışacağız. MHP ve Cumhur İttifakının diğer milletvekilleri var. Onların da kapısını aşındıracağız. İnşallah Eskipazar'ı organize sanayi ile büyüteceğiz, Akkaya ile süsleyeceğiz.”

“AK Parti’nin 9 aday adayından hangisi aday olursa Sırrı Şen’in işine gelir?” sorusunu Şen, şöyle cevaplandırdı;

"Hepsi de bizim işimize gelir. Onlar bizim ağabeyimizdir, kardeşimizdir fark etmez. Onlar da hizmet yarışındalar, bizde hizmet yarışındayız. Onlar da hizmet etmek için çıktılar, bizde hizmet etmek için çıktık. İnşallah Allah hayırlısı ile bizlere nasip eder. Biz de Eskipazar'ı kalkındırmak için çalışırız. Güzel projelerle gelip o projeleri tamamlarız.

Benim yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır. 5 sene boyunca bütün köylerde benim hizmetim ve imzam vardır. Eskipazar'ın her mahallesinde, her köşesinde imzamız olacak.”

Editör: Ergün Başkaya