Milliyetçi Hareket Partisi, Karabük’ün Eskipazar ilçesinde yeni üye kayıtları yaparak atağa geçti.

MHP Eskipazar İlçe Başkanı Şaban Tutar’ın düzenlediği ve Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu’nun da katılım sağladığı Eskipazar’daki yeni üyeler katılım töreni coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.

Yerel Seçimlere sayılı günler kala MHP, Eskipazar da atağa geçmeye başladı. İYİ Parti ve AK Parti’den çok sayıda üye, MHP’ye katıldı.

Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez’in ve yine MHP’nin Eskipazar Belediye Başkan Adayı Sırrı Şen’in de hazır bulunduğu yeni üyelere rozet takma töreninde çok sayıda partilinin katılımı ile adeta gövde gösterisi yapıldı.

MHP Eskipazar İlçe Başkan Şaban Tutar’ın açılış konuşması yaptığı törende, Belediye Başkan Adayı Sırrı Şen’de bir konuşma yaptı. İl Başkanı Cenk Gedikoğlu ise konuşmasında MHP’nin Eskipazar ilçesinde her geçen gün daha da güçlendiğini, 31 Mart’ta ipi göğüsleyen taraf olacaklarını belirtti. Gedikoğlu “Memlekete ve Davamıza hizmet yolunda vermiş olduğumuz mücadeleye Eskipazar’ımızda sessiz kalmayıp, İyi Parti ve Ak Partiden istifa ederek davamıza, Milliyetçi-Ülkücü Harekete yoğun bir katılımla üye olan kıymetli hemşerilerimize teşekkür ederim.

İlk gün dediğimiz gibi vatandaşlarımız nereye bakarsa Milliyetçi-Ülkücü Hareketi görene kadar mücadelemize devam edeceğiz. Hak davamızda Cenabı Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.” Diye konuştu.

Daha sonra MHP’ye yeni katılan üyelere parti rozetleri takıldı.

3-83

1-134

2-115