14 Mayıs seçimlerinde İYİ Parti'den Karabük Milletvekili Adayı olan Kübra Dursun, bir mesaj yayımlayarak teşekkürlerini iletti.

Dursun, bundan sonra da Karabük ve Türkiye İYİ olana kadar devam edeceğini söylediği mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Değerli Karabüklü Hemşehrilerim, Kıymetli Dava Arkadaşlarım; 

14 Mayıs Milletvekilliği Genel Seçim sürecini bitirmiş bulunuyoruz. Seçimlerin vatanımız ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Karabük’lü Hemşehrilerimin tercihine sonsuz saygı duyuyor ve tercihleri başımızın üzerinedir. İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in tensipleriyle çıkmış olduğum yolculukta Ailem, ekip arkadaşlarım, İYİ Parti’li kardeşlerim ve Millet İttifakı’nın tüm paydaşlarıyla birlikte büyük bir emek sarf ettik. İYİ Parti Milletvekili Adayı olarak yolculuğa çıkmış olabilirim ancak seçildikten sonra Karabük Milletvekili olmak niyetiyle samimi bir gayret sergilediğime inanıyorum. 

Her gittiğimiz kapıda, yaptığımız esnaf ziyaretlerinde, caddede, sokakta karşılaştığımız vatandaşlarımızla, hemşehrilerimizle sarıldık, kucaklaştık. Güler yüz, tatlı dil, hoş sohbet ile karşılandık. Hemşehrilerimizden aldığımız enerji, motivasyonumuzu her geçen gün daha da arttırdı. 

Bu anlamda bizlere kucak açan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bizlere inanan, mücadelemize her ne şekilde olursa olsun katkı sunan, oyları ve duaları ile yanımızda olan herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.

Karabük bir Cumhuriyet Kenti olmasına rağmen ülke ekonomisinden, yatırımlardan hak ettiğini alamaması, Karabük’ün hakkıyla temsil edilememesi bir çok hemşehrimizi olduğu gibi bizleri de ziyadesiyle üzmektedir. 

Karabük’ün boşa geçirilecek bir dakikasının bile olmadığını biliyorum. Karabük kavga ve kırgınlıklarla, boş siyasi çekişmelerle vakit kaybetmemeli. Seçim sürecinde de hep bu bilinçle hareket ettim. 

Karabük söz konusu olduğunda siyasi kimliğimi bir tarafa bırakacağımın sözünü verdim. Birlikte olursak, el ele verirsek bu şehri kalkındırabilir, birbirinin önüne engel koyan değil engelleri kaldıran olursak bu şehrin gelişmesine katkı sağlayabiliriz.

Karabük’lü hemşehrilerimin çok daha iyi şartlarda yaşayabileceğini umut ettim. Bu şehri eğitimde, üretimde, sanayide, ticarette, istihdamda, turizmde, sağlıkta ve sosyal hayatta daha ileriye taşımalıyız ki, genç kardeşlerim bu şehri terk etmek zorunda kalmasınlar. Hemşehrilerimiz çok daha refah bir hayat sürsünler. Seçim çalışmalarımızda daha yakından gördüm ki, ilçelerimiz, köylerimiz ve tüm hemşehrilerimiz için yapılması gereken yüzlerce iş geride bekliyor. Tüm bu adımların bir an önce atılması, şehrimizin sorunlarının ivedilikle çözülmesi milletvekilliği görevine seçilen hemşehrilerimiz için bu şehre karşı tarihi bir sorumluluktur. Hem şahsım hem de parti teşkilatlarımız olarak tüm bu süreçlerin takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Karabük’ü seviyorum, burası benim memleketim. 

Ben Karabük’ün kızıyım, evladıyım.

Seçim için değil geçim için mücadeleye her zaman devam edeceğime söz veriyorum. Başta Genel Başkanım Sayın Meral Akşener olmak üzere tüm parti yöneticilerimize, Aileme, dostlarıma, Karabük parti teşkilatıma, basın kuruluşlarına, belediye başkanlarımıza, muhtarlarımıza, oda başkanlarına, stk ve derneklere, işçiye, emekçiye, emeklilere, genç kardeşlerime, esnafımıza, diğer siyasi partilerin adaylarına ve mensuplarına, güvenip oyunu bizden yana kullanan hemşehrilerime, dualarını ve güler yüzünü eksik etmeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Allah herkesten razı olsun. İnşallah kazanan Karabük olur. Söz verdiğim gibi mücadeleme her zaman devam edeceğim, Karabük ve Türkiye iyi olana kadar. 

Hemşehrilerimin tercihinin hayırlara vesile olmasını diliyorum."