İYİ Parti Karabük Milletvekili Adayı Kübra Dursun, seçim çalışmaları kapsamında Karabük İl Özel İdaresi'ni ziyaret etti. Burada çalışanlar ile birlikte kahvaltı yapan Dursun ardından çalışanlar ile sohbet etti.

"Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci'ye ve Genel Sekreter Yardımcısı Bahattin Eroğlu'na misafirperverliklerinden dolayı şükranlarımı sunar görev hayatlarında başarılar dilerim." dedi.

İ2

İ3

İ1

Ardından Mescier A.Ş.'yi ziyaret eden İYİ Partili Dursun, "Mescier ailesine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim." dedi.

MS1

MS2

Ziyaretlerine Anadolu Petrol'de devam eden Dursun, burada pompa başına geçerek çalışanlara yardımcı oldu.

Her gittiği yerde karşılaştığı yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Dursun, "Durmuş Biçer, Mustafa Biçerve Anadolu Petrol ailesine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

OP1

OP2

Son olarak Safranbolu Otobüs Terminaline rotasını çeviren Kübra Dursun, buradaki esnaflar ile sohbet ederek fikir alışverişlerinde bulundu. 

T

Dursun daha sonra İYİ Parti Adana Milletvekili Adayı ve Alparslan Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş'in ziyareti için Karabük Belediye Nikah Salonuna geçti.