Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, bugün mazbatasını aldı ve makamına oturdu.

31 Mart 2024 yerel seçimlerini zaferle sonuçlandırarak, Karabük Belediye Başkanı seçilen AK Parti adayı Özkan Çetinkaya, Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Caner Yılmaz’dan mazbatasını aldı.

Başkan Çetinkaya’ya, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ile Ali Keskinkılıç, önce ki dönem Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, İl Başkanı Ferhat Salt, Merkez İlçe Başkanı Yavuz Hüsam, Kadın Kolları Başkanı Hülya Uluçay, İl Gençlik Kolları Başkanı Semih Can Güzel, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclisi üyeleri ve çok sayıda partili eşlik etti.

Başkan Çetinkaya, “Parti teşkilatı başta olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü de Karabük halkına ediyorum” dedi.

Ardından coşkulu bir kalabalıkla birlikte Karabük Belediye binasına geçildi. Başkan Çetinkaya, belediye binası önünde kısa bir konuşma yapan genç başkan “3 Nisan gibi şehrimizin kurulduğu günde, böylesi bir görevi devralmaktan şeref ve onur duyuyorum. İnşallah bu süreçte bizlere partili, partisiz destek veren, bizleri bu göreve layık gören tüm Karabüklülere de şükranlarımı arz ediyorum. Herkes şundan emin olsun ki verilen oyların fazlasıyla hakkını bu 5 yıllık süreçte Karabük Belediyesi olarak vekillerimizle, teşkilatımızla, belediye personelimizle çalışarak hep birlikte şehrimizi hem imar, hem inşa, hem de hemşehrilerimizin gönüllerini ihya ederek, fazlasıyla şehrimizi müreffeh bir seviyeye çıkarmak için çaba göstereceğiz. Bunun için mücadele edeceğiz.

Bu gün bizleri burada yalnız bırakmadınız. Ağzınız bağlı niyetlisiniz. Ben hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah ilk dediğimiz noktadayız. Birlik, beraberlik, kardeşlik, çok çalışmak ve daha güzel bir Karabük. Bu güne kadar aramızdan ayrılan belediye başkanlarımızı rahmetle yad ediyorum. Enver başkanımı, Hüseyin Erer, başkanımı, Dursun Altıparmak başkanımı ve Rafet Vergili başkanımı saygı, selam ve hürmetle selamlıyorum. Biz ikilik siyaseti değil, eser siyaseti için buradayız. İnşallah bunu tesis edeceğiz. 5 yıl omuz omuza hep beraber daha güçlü bir Karabük'ü hayata geçireceğiz.” Diye konuştu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanlığı katına geçildi ve Özkan Çetinkaya, başkanlık makamına oturdu.

1-173

2-139

Editör: Ergün Başkaya