• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.19
17°

Özkan Çetinkaya Haberleri

Özkan Çetinkaya haberleri ve güncel Özkan Çetinkaya gelişmeleri, Özkan Çetinkaya ile ilgili tüm video, Özkan Çetinkaya fotoğrafları ve Özkan Çetinkaya haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Güncel

Iğdır'ın Karakoyunlu Belediyesinin çöp kamyonundaki köpeklerin fotoğrafı sosyal medyalarda yayıldı. 76'yı, 78 okuyan binlerce vatandaş eleştiri yağmuruna tuttu.

Güncel

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, bir konuşmasında kullandığı "işgal" kelimesi için özür diledi.

Güncel

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, göreve geldiğinin 100. günü ile ilgili basın toplantısı düzenldi ve yüz günde yapılanları anlattı.

Güncel

Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya'nın seçimlerde emeklilere her ay biner lira yardım yapacağı gibi çeşitli vaatlerde bulunmasının üzerinden 100 gün...

Güncel

Belediyelerin sıradan hizmetlerini artık kurban keserek şükredip, kutluyoruz. Asfalt döktük diye şükürler olsun kurban kestik.

Güncel

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı İsmail Özer ve yönetim kurulu üyeleri, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya'yı ziyaret ederek tebriklerini iletti...

Güncel

Önceki Belediye Başkanı Rafet Vergili, düzenlediği basın toplantısında çok ağır konuştu. "İlerideki yolsuzlukları ve şaibeleri göreceksiniz"

Güncel

AK Partili Karabük Belediye Başkanına hayırlı olsun ziyareti için önceden randevulu giden CHP İl Başkanı ve heyeti görüşemeden geri döndü.

Güncel

Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya'nın "Belediyenin 623 Milyon borcu var" açıklamasına sert cevap geldi. "Verdiğin sözlerden kurtulmak için kılıf arama"

Güncel

Başkan Özkan Çetinkaya, 200 Milyon lira borçlanma talebinde bulunmak için olağanüstü belediye meclis toplantısı yapacak.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Anneler Günü mesajı yayımladı.

Güncel

Karabük Belediyesine bağlı Halk Ekmek fırınında 3,75 liradan satılan ekmek, bir kaç gün içinde 5 liradan satılacak.