İYİ Parti Karabük İl ve İlçe Kadın Kolları, Anneler Günü dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyaret programında hem huzurevindeki yaşlı annelerle hem de şehit aileleriyle bir araya geldi.
10 Mayıs Anneler Günü kapsamında düzenlenen program çerçevesinde kadın kolları üyeleri, ilk olarak Karabük’te faaliyet gösteren Yücel Huzurevi’ni ziyaret etti. Huzurevinde kalan yaşlılarla sohbet eden partililer, annelerin yalnız olmadığını hissettirmeyi amaçladıklarını ifade etti.
Huzurevindeki Yaşlı Annelerin Gönüllerine Dokundular
Ziyaret sırasında yaşlılarla yakından ilgilenen İYİ Parti heyeti, Anneler Günü’nün manevi atmosferini huzurevi sakinleriyle paylaşırken, kurum yönetimine ve çalışanlarına da teşekkür etti.
Kadın Kolları tarafından yapılan açıklamada, “Bizlerin ziyaretlerini kabul ederek yaşlılarımızla buluşmamıza katkı sağlayan Yücel Huzurevi Müdürlüğü’ne ve personellerine nazik karşılamalarından dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.
Şehit Aileleri de Unutulmadı
Anneler Günü ziyaretleri kapsamında şehit aileleri ve şehit anneleri de ziyaret edildi. Heyet, şehit yakınlarının acılarını paylaştıklarını belirterek, teröre karşı duruş mesajı verdi.
Açıklamada, Türkiye’nin birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğu bir süreçten geçtiği vurgulanırken, terör ve terör örgütlerine yönelik söylemler üzerinden dikkat çeken ifadeler kullanıldı.
İYİ Parti Kadın Kolları açıklamasında, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu başta olmak üzere parti yönetiminin teröre karşı sergilediği tavrın şehit ailelerine aktarıldığı belirtilerek şu mesaj verildi:
“Şehitlerimizin ruhlarının rahat olmasını temenni ettik. Şehit ailelerimize, şehitlerimize yönelik saygısızlıklara kesinlikle izin vermeyeceğimizi ve her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ettik.”
İYİ Parti Kadın Kolları’nın Anneler Günü ziyaretleri, yalnızca sosyal dayanışma mesajlarıyla değil, terörle mücadele ve şehit ailelerine yönelik hassasiyet vurgusuyla da dikkat çekti.






