Yeniden Refah Partisi İl Başkanı İsmail Özer, MHP Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gedikoğlu, "İsmail Bey bizim sevdiğimiz değer verdiğimiz bir arkadaşımız. Onun da çalışmalarını izliyoruz, yakinen takip ediyoruz. Kendisi de çok başarılı çalışmalara imza atıyor. İsmail Bey ve çok değerli heyetine hayırlı olsun ziyaretine geldikleri için çok teşekkür ediyorum." dedi.

İsmail Özer ise, "Cenk Başkanımız ve sayın yönetim kurulu üyelerinin, yeni oluşan yönetimin Karabük'e hayırlı olmasını temenni ediyorum. Karabükümüze ve ülkemize hayırlı işler yapmayı, hayırlı projelerin altına imza atmak nasip olsun. 

Başta Cenk Bey ve yönetimdeki abilerimizi tanıyoruz. Siyaset hayatına, iş hayatına, cemiyet hayatına kattığınız katkıların farkındayız. 

Yeniden Refah Partisi olarak geçtiğimiz seçimlerde ittifak çatısı altında yürüyerek, Cumhur İttifakını tekrardan iktidara taşımanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz. 

Malum değişen piyasa şartları, ekonomik koşullar, ülkemizin etrafındaki savaş durumu belirli bir oranda insanımızı ve ticaretle uğraşan esnaflarımızı yorsa bile yine ortak bir sinerji, ortak bir akılla bu badireleri de atlatıp ilk başta şehrimiz ve ülkemiz olarak en kısa zamanda düzlüğe çıkacağız. Yeni ekipte de bu heyecanı görüyoruz. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. " ifadelerini kullandı.