Yeniden Refah Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı İsmail Özer, hiç vakit kaybetmeden sahalara indi.

Geçtiğimiz hafta Perşembe günü adaylığı belli olan ve Cuma günü kendisine Genel Başkanı Fatih Erbakan tarafından adaylığı tebliğ edilen İsmail Özer, aynı gün kolları sıvayarak seçim çalışmalarına başladı.

Cumartesi günü Ankara’da Hacı Bayram Veli’yi ziyaret ederek Karabük’e gelen İsmail Özer, “Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan'ın 2018 yılında Yeniden Refah Partisi'ni kurarken Türk Mutasavvıf Büyük Veli Akşemsettin Hazretlerinin Hocası, Hacı Bayram Veli Hazretlerini Ankara'da ziyaret ettiği gibi bizlerde bu geleneği bozmayıp, teşkilatımızla birlikte Büyük Veli'yi ziyaret ettik” dedi.

İlk olarak, pazar sabahı Şirinevler Camiinde sabah namazını kılan Özer, camii cemaati ile güne başladı.

Ardından Beşbinevler Pazarına giden YRP Karabük Adayı İsmail Özer, pazarcı esnafı ve vatandaşlar ile buluştu. Beşbinevler Betim iş merkezinde seçim çalışmalarını sürdüren Özer, ardından Cuma pazarında, Pazar günleri kurulan ikinci el oto pazarında seçim çalışmalarına devam etti.

Öğle namazında Cevizkent Toki Camii'nde Merhum Şehit Alican Öztürk ile Merhum Recep Öztürk ve Merhume Fatma Öztürk’ün ruhlarına ithaf en mevlide katıldı.

Bu sabahta Bağ-Essan Sanayi Sitesinde geleneksel olan haftaya dua ile başlama etkinliğine katıldı. Sabah duasından sonra Bağ-Essan Sanayi Sitesindeki esnafları ziyaret eden Özer, hayırlı işler dileklerinde bulundu.

“Allah’ın İzni İle Kazanan Karabük olacak” sloganı ile seçim çalışmaları yapan Yeniden refah Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı İsmail Özer “Seçimler boyunca halkımızla iç içe olacağız. Gitmediğimiz yer, kapısını çalmadığımız ev, elini sıkmadığımız vatandaşımız kalmayacak. Allah’ıma şükürler olsun ki bizlere karşı olan teveccüh çok fazla. Vatandaşımız bizi bağrına basıyor.” Diye konuştu.   

16-1

15-1

11-7

10-5

9-9

8-11

6-23

7-15

4-652-119

1-141  

Editör: Ergün Başkaya