Bir kaç ay önce Kastamonu İl Koordinatörlüğü görevine atanan, AK Parti Karabük eski İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, Genel Merkezin büyük kongresinden sonra yeniden Kastamonu İl Koordinatörü olarak atandı.

Karadeniz Bölge Başkanı, Rize Milletvekili Muhammed Avcı’ın teklifi, AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in onayı ile yeniden Kastamonu il koordinatörü görevine atanan Altınöz, kendisine verilen görev sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir'e ve Başkan yardımcımız Rize Milletvekilimiz Sayın Muhammed Avcı beye teşekkür ediyorum. 

Rabbim utandırmasın. Davamıza ve aziz milletimize tevazu, gayret ve samimiyetle, ilk günkü aşkla ve Memleket sevdasıyla  hizmet etmeyi nasip eylesin. Güven ve teveccühleri için kendilerine şükranlarımı sunuyorum. 

Haydi Bismillah..!" ifadelerine yer verdi.

Öte yandan yeni atanan il koordinatörlerden mevcut milletvekillerinin arasında Altınöz, bir kaç eski il başkanından biri olması da dikkatleri çekiyor.

Editör: Vasfiye Yılmaz