AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Gündoğdu’nun çalışmaları ‘adeta aday’ gibi dedirtmeye başladı.

Aday Adaylığını açıkladıktan sonra Karabük’ün tüm ilçelerini ziyaret eden Gündoğdu, halkın içinde seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Her gün bir ilçeye giden Hüseyin Gündoğdu, ilk gerçekleştirdiği Eflani ziyaretinin ardından, Ovacık, Yenice, Eskipazar ilçelerine ve Toprakcuma beldesine giderek, seçim çalışmaları yapıyor.

“Siyaset, sahada ve halkın içinde yapılır” diyen Hüseyin Gündoğdu “AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı olarak, sahada seçim çalışmalarını yapmayı yerinde buluyorum. Halkın içinde AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a oy istiyorum. İnsanlarla sohbet ediyorum. Onların dertlerini dinliyorum. Gittiğim tüm ilçelerde insanlarla içi içe olup sohbet ederek, onları dinliyorum. İnsanlarımızın Sayın Cumhurbaşkanımıza inancı ve güveni tam. AK Parti’mize olan teveccühü yeterince fazla. Bizim insanımız ne yapacağını iyi biliyor.” Şeklinde ifadeleri ile açıklamasını dile getiriyor.

Gündoğdu, “Amacım Karabük’te gitmediğim yer, sıkmadığı el kalmasın.” Diyerek, halkın içinde ve sahada seçim çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini sözlerine ekledi.