• DOLAR 32,37 %0.15
  • EURO 34,97 %-0.31
  • ALTIN 2.324,79 %0.19
  • BİST100 9.080 %0.00
  • BITCOIN 70.979 %1.52
  • ETHERIUM 3.579 %2.02
12°

Hüseyin gündoğdu Haberleri

hüseyin gündoğdu haberleri ve güncel hüseyin gündoğdu gelişmeleri, hüseyin gündoğdu ile ilgili tüm video, hüseyin gündoğdu fotoğrafları ve hüseyin gündoğdu haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Güncel

Hüseyin Gündoğdu'nun kıymetini Safranbolu bilemedi, İstanbul kaptı.

Güncel

AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Gündoğdu, adayın belirlenmesine az bir süre kala ne kadar iddialı olduğunu gösterdi.

Güncel

Hüseyin Gündoğdu, Safranbolu Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Güncel

Hüseyin Gündoğdu, AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Aday Adaylığı için yarın ilçe başkanlığına müracaatını yapıyor.

Güncel

31 Mart 2024 Yerel seçimlerde AK Parti'nin Safranbolu Belediye Başkan adaylığına en yakın isim olarak Hüseyin Gündoğdu ismi geçiyor.

Alt Manşet

14 Mayıs seçimlerinde Karabük Milletvekili olarak seçilen Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç mazbatalarını aldı.

Alt Manşet

Şampiyonluğunu garantileyen Karabük İdmanyurdu, eleme maçlarından TFF kayarıyla muaf olunca 12 takım ile birlikte 3. Lige çıktı.

Alt Manşet

İYİ Parti Karabük 2. Sıra Milletvekili Adaylığından istifa eden İsmail Yalav sosyal medyası üzerinden bir açıklama yaptı.

BÖLGE HABERLERİ

AK Parti Karabük Milletvekili Adayı Hüseyin Gündoğdu, Karabük'ten üç milletvekili çıkarmaya kararlı olduklarını belirtti.

Alt Manşet

AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Gündoğdu, yaptığı seçim çalışmaları ile sergilediği farkındalık ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Alt Manşet

AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Gündoğdu, ilçelere giderek halkın içinde seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Alt Manşet

AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı, saha çalışmalarına ilk olarak Eflani'den başladı. Gündoğdu, "halkın içinden çıkmayacağım."

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu