• DOLAR 32,33 %0.22
  • EURO 35,09 %-0.15
  • ALTIN 2.306,45 %1.27
  • BİST100 9.080 %3.10
  • BITCOIN 70.648 %2.45
  • ETHERIUM 3.574 %1.53
13°

İYİ Parti Karabük milletvekili adayları Haberleri

İYİ Parti Karabük milletvekili adayları haberleri ve güncel İYİ Parti Karabük milletvekili adayları gelişmeleri, İYİ Parti Karabük milletvekili adayları ile ilgili tüm video, İYİ Parti Karabük milletvekili adayları fotoğrafları ve İYİ Parti Karabük milletvekili adayları haberleri Karabük Net Haber sitemizde


BÖLGE HABERLERİ

İYİ Parti Karabük'te seçimlere her geçen gün yara alarak giriyor. Liste tepkisi bir türlü dinmiyor ve Kübra Dursun topal ördek...

BÖLGE HABERLERİ

İYİ Parti Karabük 2. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Yalav, il yönetiminin seçimde çalışmama kararı aldığını belirterek adaylıktan çekildi.

Alt Manşet

Mustafa Özata, İYİ Parti Karabük Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yaptı. Yarın da il başkanlığında açıklamasını yapacak.

Alt Manşet

İsmail Yalav da İYİ Parti Karabük Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. İl Başkanının katılmaması Yalav’ın iddialı aday olduğu yorumlarını beraberinde getirdi.

Güncel

İYİ Parti Safranbolu Belediye Meclis Üyesi Gökçe Aydın, partisine Karabük Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulunacağını açıkladı.

Alt Manşet

İYİ Parti'den Milletvekili Adayı olmak için yola çıkan Yalçın Kılınç, ilçe teşkilatlarını ziyaret ile saha çalışmalarına başladı.

Alt Manşet

İYİ Parti Karabük Milletvekili aday adayı olacağını bir buçuk yıl önce açıklayan Mustafa Özata, adaylık sürecinde kararlı olduğunu açıkladı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu