İYİ Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Yalçın Kılınç, partisinin ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek saha çalışmalarında start verdi.

Karabük’ün tanınmış emekli eğitimci ve cemiyet insanı Yalçın Kılınç, siyaset hayatına başladığı İYİ Parti’den 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili adayı olmak için yola çıktığını kısa bir süre önce açıklamıştı.

Seçim çalışmalarına partisinin ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek başlayan Yalçın Kılınç, ilk ziyaretini geçtiğimiz günlerde Eskipazar’a yaptı.

Orhan Dönmez’in başkanlığını yürüttüğü İYİ Parti Eskipazar ilçe teşkilatına yaptığı ziyarette ilçenin sorunlarını masaya yatıran Yalçın Kılınç, Eskipazar’ın makus kaderini artık kırmasını, yıllardır siyaseten göz ardı edilen küçük bir şehir olmaktan çıkması gerektiğini belirtti.

İlçede tarımın ve kanatlı kümes hayvanı yetiştiriciliğinin gelişmesi için gerekli teşvik ve desteklerden yeteri kadar yararlanamadığını dile getiren Kılınç, Eskipazar’ın kalkınmasının İYİ Parti iktidarında gerçekleşeceğini vurguladı.

Yeni parti binasının açılışını yapan İYİ Parti Yenice İlçe Teşkilatının açılış törenine de katılan Yalçın Kılınç, Yenice ilçe başkanı Hülya Korkmaz’ı da yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı tebrik etti ve her zaman kendilerinin destekçisi olmaktan da mutlu olduğunu belirtti.

İYİ Parti camiasında kısa sürede dikkatleri çeken Yalçın Kılınç’ın önümüzdeki günlerde milletvekili aday adaylığını resmen açıklaması da bekleniliyor.

yalcin-kilinc-sahaya-iniyor-1

yalcin-kilinc-sahaya-iniyor-1-1

yalcin-kilinc-sahaya-iniyor-2

yalcin-kilinc-sahaya-iniyor-3

yalcin-kilinc-sahaya-iniyor-5

yalcin-kilinc-sahaya-iniyor-4