AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Gündoğdu, adayın belirlenmesine az bir süre kala iddialı olduklarını ortaya koydu.

“Safranbolu bizim partimizde özel değeri ve yeri olan bir ilçemiz. AK Parti'nin tanıtım lansmanı Safranbolu'da yapıldı. Sayın Cumhurbaşkanımız da belli zaman öncesine kadar her yıl en az bir kez Safranbolu'ya geliyordu. Bu bağlamda Safranbolu'nın önemi fazla.” Diyen Gündoğdu açılamasına şöyle devam etti;

“Artık son düzlükteyiz. 3-5 güne kadar aday adayımız belli olacak. Yaklaşık 7 ay önce milletvekili seçimlerinde aday olduğum için motor sıcak. İnsanların bize olan teveccühü, ilgisi, alakası devam ediyor. Milletvekili olamadıktan sonra sineyi millete döndük. Halkımızla beraberiz, devamlı onların içindeyiz. Onların şahsımıza ilgi ve alakasının devam ettiğini görmek bizleri mutlu ediyor. Artık inşallah genel merkezimiz de adaylıkla ilgili bir karar verecek.

Ben, 'İnşallah Safranbolu’muza, gözbebeğimize en iyi hizmeti kim yapacaksa bu adaylık o arkadaşımıza nasip olsun.' diye temennide bulunuyorum. Eğer bu bizimle olacaksa bize nasip etsin. Diğer aday adayı arkadaşlarımız da birbirinden değerli. Eğer onlar iyi hizmet edecekse onlara nasip olsun.”

AK Parti’nin Safranbolu Aday Adaylarından Gündoğdu,“Milletvekilliği seçiminde ağırlıklı Safranbolu’da çalıştık kendi ilçemiz olduğu için. Doğru da yapmışız, o zaman, 'Hora geçirin, beni de gönderin Ankara'ya.' demiştim ama sağ olsunlar bize ciddi destek verdiler, hem Safranbolu hem Karabük.

Aslında Safranbolu Karabük'ün bir özetidir. Safranbolu'da Karabük'ün tüm ilçelerinden hemşerilerimiz var. Bu bağlamda bu ilgi ve alakanın devam ettiğini görüyoruz. Ama bu kez inşallah genel merkezimiz bizi aday gösterirse, tam hora geçirip bizi belediye başkanı yaparlar diye umut ediyoruz.” dedi

Safranbolu’nun CHP’li mevcut Belediye Başkanının seçimlerde güçlü olduğu algısının şu anda sanal olduğunu ve AK Parti adayının belirlenmesi ile bu algının değişeceğini ifade eden Hüseyin Gündoğdu, “İki şeyi kıyaslamak için ikisinin de belli olması lazım. Bizim adayımız daha belli değil. Belli olmayan aday üzerinden mevcut belediye başkanının şansının çok olduğunun söylenilmesini çok mantıklı bulmuyorum. Bizim adayımız belli olduktan ve projelerini de açıkladıktan sonra burada belediyeyi kazanmamızın önünde hiçbir engel olduğunu görmüyorum.” ifadelerini kullandı.

Gündoğdu, açıklamalarını şu açıklamalar ile sonlandırdı;

“Siyaset iddianın, bulunduğunuz yere nizam vermenin adıdır, bizde iddialıyız. Milletvekilliği döneminde de sahada iddialı çalıştık. Eğer genel merkezimiz bizi aday gösterirse, millete olan sevdamızın hizmete dönüşmesi şeklinde bir iddiamız var.

23 yıldır, partinin kurucu mahalle başkanıydım ben. Bir teşkilat hafızam var. Bir de o dönemin İstanbul'un en kalabalık ilçesinde bir dönem Meclis Üyeliği yaptım. Grup başkan vekilliği, Encümen Üyeliği gibi görevlerde bulundum. Belediyeciliğin ne olduğunu bilirim. Oradaki bir takım hizmetlerin nasıl yapıldığını bilirim. Neticede sosyal belediyeciliği Türkiye'de en iyi yapan AK Parti'dir, AK Belediyelerdir. Biz hem sosyal belediyeciliği hem de milletimizin tamamını ilgilendiren büyük flaş projelerle halkımızın karşısına çıktığında bu algının ki algı olduğuna inanıyorum, değişeceğini ve dönüşeceğini, AK Belediyecilikle buluşturacağımıza inanıyorum vatandaşlarımızın desteğiyle.”

7-14

6-22

5-37

3-85

4-64

2-118

1-140