14 Mayıs 2023 Genel seçimlerinde AK Parti 3. Sıra Karabük Milletvekili adayı olarak bölgede kendini tanıtan ve ardından da geçtiğimiz yerel seçimlerde Safranbolu Belediye Başkan Adaylığı için yola çıkan ama aday gösterilmeyen Hüseyin Gündoğdu, İstanbul siyasetinde edinilen başarılar ile yükselmeye başladı.

İstanbul ilçeleri arasında geçtiğimiz yerel seçimlerde en fazla oy oranı almayı başaran Bağcılar Belediyesinin kontenjan birinci sıra meclis üyesi olan Hüseyin Gündoğdu, Kastamonu kökenli olan İstanbul, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ile başarı merdivenlerini tırmanıyor.

Bağcılar Belediye Meclis Üyesi olan Gündoğdu, aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisinde de yer aldı.

İBB Meclis üyeliğinin yanı sıra, bayram öncesi yapılan ilk meclis toplantısında, Bağcılar Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili seçilen Hüseyin Gündoğdu Karabüklü hemşerilerini gururlandırdı.

750 Bin Nüfuslu Bağcılar ilçesinde Belediye Meclis Grup Başkanvekili ve İBB Meclis Üyesi olan Gündoğdu için Karabük’teki siyasi çevreler; “17 Milyonluk İstanbul'da başarılarına başarı katan Hüseyin Gündoğdu'nun Karabük değerini bilmedi.” Yorumunu yapıyor.  

Gundogdu 1

Gundogdu 2