AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Gündoğdu, üç haftadır adeta aday gibi çalışıyor ve halkın içinden çıkmıyor.

Yaklaşık üç hafta önce Karabük’ten aday adaylığını açıklayan Hüseyin Gündoğdu, ilk günden bu yana gitmediği ilçe, gezmediği mahalle kalmadı.

Seçim çalışmaları kapsamında bir gün pazarda, bir gün esnafların içinde ve bir gün de halkın içinde çalışma sergileyen AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Gündoğdu, bugün de yaptığı farklı bir seçim çalışması ile dikkatleri üzerinden indirmiyor.

KBÜ Eğitim Araştırma Hastanesine giden Gündoğdu, burada yatan hastalara ve sağlık çalışanlarına yüzlerce kırmızı karanfil dağıttı.

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirdim.” Diyen Hüseyin Gündoğdu, hastanedeki tüm servisleri gezerek, yatan hastalara, refakatçilerine kırmızı karanfil vererek geçmiş olsun dileklerini sundu. Sağlık çalışanlarını da unutmayan Gündoğdu, tüm sağlık personellerine de kırmızı karanfiller verdi.

“Önemli olan listede yer alıp, aday olmamız değil. Önemli olan Cumhurbaşkanımızı ve AK Parti’yi yine ülkemizin geleceği için seçimlerde lider çıkarmaktır.” Diyen Hüseyin Gündoğdu, Karabük Net Haber’e verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı.

“Aday olup olmamaktan daha önemlisi inandığımız davaya hizmet etmektir. 21 Senedir siyaset yaptığım AK Parti içinde biz bu anlayış ile bu zamana geldik. Çalışmalarımı 14 Mayıs akşamına kadar aralıksız sürdüreceğim.”

30 Aday adayının olduğu AK Parti Karabük’te sahada yaptığı seçim çalışmaları ile farkındalığını ortaya koyan ve tüm dikkatleri üzerine çeken Hüseyin Gündoğdu, her gün farklı farklı çalışmalarını sürdüreceğini de ifade etti.