• DOLAR 32,35 %-0.06
  • EURO 34,88 %0.18
  • ALTIN 2.388,70 %-0.34
  • BİST100 10.277 %0.67
  • BITCOIN 61.622 %4.53
  • ETHERIUM 3.070 %3.02
13°

Deprem Haberleri

Deprem haberleri ve güncel Deprem gelişmeleri, Deprem ile ilgili tüm video, Deprem fotoğrafları ve Deprem haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Alt Manşet

Depremlerde enkaz altında kalan vatandaşların akıllı telefonlarının şarjlarının kısa sürede bitmesi nedeniyle tuşlu telefonlara ilgi arttı.

Güncel

Deprem bölgesine yardımlarına devam eden Karabük Belediyesi bölgeye konteyner tuvalet gönderdi.

Alt Manşet

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, deprem afetinin yaşandığı bölgeye yaklaşık 500 bin TL ayni ve nakdi yardımda...

Güncel

O profesör her şeye rağmen konferansa konuşmacı olarak katıldı ve gözaltı sürecini değerlendirdi, “Yanlış anlaşılma olarak değerlendiriyorum”

Alt Manşet

AK Parti Karabük Milletvekili Güneş: "Depremin yüreklerimizde meydana getirdiği üzüntünün tarifi mümkün değildir"

BÖLGE HABERLERİ

Karabük'ten deprem bölgesine giden 20 bekçi amirleriyle beraber depremin yıkıcı etkisinin yaşandığı Malatya'da güvenliğin sağlanmasına katkıda bulunuyor.

Güncel

Kahramanmaraş merkezli depremlerde 30 kişinin enkazdan kurtulmasını sağlayan Karabük Belediyesi ekiplerine Başkan Vergili tarafından teşekkür belgesi verildi.

Alt Manşet

Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, deprem şehidi üyeleri, yakınları ve vatandaşlar için mevlit okutacaklarını açıkladı.

Alt Manşet

Safranbolu Belediyesi bir yandan hizmetlerine devam ederken, diğer yandan vatandaşları bilgilendirmek adına konferans ve seminerlere de devam ediyor.

Güncel

Deprem korkusunu fırsata dönüştüren uyanıklar ellerine Karot makinesi alıp yollara düşünce Karabük Valiliği uyarılarda bulundu.

Manşet

Karabüklü İşadamı Kutluhan Arslan'dan adına yakışan bağış, afet bölgesine yapılacak destek için oynanacak hazırlık maçına 500 bilet aldı

BÖLGE HABERLERİ

Hatay'dan Karabük'e gelen depremzede aile, hasar tespiti yapılacak evlerinin anahtarını göndermek için CSR Hatay Otobüs Firmasına 100 lira ödedi.