"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremde zarar gören bölge için ülkenin tüm kesimleri gibi spor camiası da seferber olmuş durumda. 

Bir zamanlar Süper Lig’de fırtına gibi esen Karabükspor’u Bölgesel Amatör Ligi’nde temsil Karabük İdman Yurdu ile Zonguldak’ı TFF 2. Ligde temsil eden Zonguldak Kömürspor’da kampanyaya destek vermek için bir hazırlık maçı yapıyor. 

Kampanyaya Karabük ve Zonguldaklı sporseverlerin yanı sıra, şehir dışında yaşayan bölgenin iş insanları da destek veriyor.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, depremzedeler yararına oynanacak Zonguldak Kömürspor maçı için, Metin Türker Tesisleri'nde kurulan çağrı merkezi ve esnaf ziyaretleri ile iş insanlarıyla yapılan görüşmeler sonucunda şu ana kadar 10 binden fazla biletin satıldığı belirtildi.

Afet bölgesine yapılacak destek için oynanacak hazırlık maçına bilet desteği veren isimlerden biri de, Karabük’ün yetiştirdiği iş insanlarından ARSER Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Kutluhan Arslan oldu. Arslan, kampanyaya 500 bilet ile destek verdi.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Kutluhan Arslan; 

“ Millet olarak içimiz yanıyor. Ancak bu zor günleri de atlatmak zorundayız. Tüm ülkemiz seferber olmuş durumda. Yaralarımızı hep birlikte saracağız. Karabük İdman Yurdu ve Zonguldak Kömürspor yöneticilerini, teknik heyetini ve sporcularını duyarlılıklarından dolayı tebrik ediyorum. Bizde elimizden geldiği kadar karınca kararınca destek olduk. Karabükspor bizim çocukluğumuzun ve gençliğimizin en büyük markası. Sayın Başkanı ve Zafer Hocamı tebrik ediyorum. İnşallah kulübümüz küllerinden doğacak ve yeniden bizleri gururlandıran eski günlerine geri dönecek. Sayın Başkana ve Zafer hocama da her zaman yanlarında olduklarını ifade ettim. Kampanyaya destek olan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Karabük denilince akıllara gelen ilk iki kelime zaten birlik ve beraberliktir” 

dedi.

Editör: Haber Merkezi