• DOLAR 32,06 %0.12
  • EURO 34,91 %0.42
  • ALTIN 2.411,43 %0.54
  • BİST100 9.713 %0.98
  • BITCOIN 72.259 %4.2
  • ETHERIUM 3.620 %6.63
14°

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt Haberleri

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt haberleri ve güncel AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt gelişmeleri, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ile ilgili tüm video, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt fotoğrafları ve AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Alt Manşet

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Güncel

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 22 Mart Cuma günü...

Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma günü Karabük'e geliyor.

Güncel

AK Parti Yenice Belediye Başkan Adayı Sertaş Karakaş, her mahalle gezilerinde olduğu gibi İsmetpaşa mahallesin de de binler ile yürüdü.

Güncel

Başkan Rafet Vergili, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt'a seçimi bitirecek kadar önemli ne göstereceği kamuoyu tarafından merak ediliyor.

Güncel

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Terörü kaynağında bitirmek için İHA'sıyla, SİHA'sıyla mücadelemiz etkin şekilde devam edecek"

Alt Manşet

AK Parti Karabük İl Başkanlığı, 81 ilde eş zamanlı düzenlenen basın toplantısında Kadınlar Günü açıklaması yaptı.

Güncel

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, “Bakımsızlıktan, ilgisizlikten çökmüş bu tozlu yıpranmışlıktan inşallah 31 Mart' ta kurtulalım” dedi.

Güncel

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Eflani

AK Parti'de Karabük merkez adayı geçen hafta açıklanırken, İlçelerin adayları ise bu hafta içi yapılması beklenilen bir törenle açıklanacak.

Güncel

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya'yı karşılama töreni, Hürriyet Caddesinde yoğun kalabalığın katıldığı mitinge dönüştü.

Güncel

MHP'nin transfer ettiği Enver Kemik'e karşı, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt da MHP'de uzun yıllar siyaset yapan Murat Karagül'e...

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu