AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir ramazan ayını daha geride bırakarak bayrama ulaştıklarını belirten Salt, “Milletimizin ve İslâm âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Bizleri bir bayrama daha ulaştıran Rabbime hamdediyorum.” dedi.

Paylaşmanın ve millet ile bir arada olmanın en güzel halini yaşadıkları bir bayrama daha sağlık içerisinde erişmenin huzurunu yaşadıklarını ifade eden Salt mesajını şöyle sürdürdü:

“Bu güzel, mübarek günlerin başta Gazze’de yaşanan insanlık dramının sona ermesi için, güzel ülkemiz ve aziz milletimiz için, tüm İslam alemi ve tüm insanlık için barışa vesile olmasını ümit ediyorum.

31 Mart Yerel Seçimlerinin geride bırakılmasıyla birlikte, Karabük, son asrın en kritik seçimlerinden birini demokrasi şöleni içerisinde, hamdolsun, başarıyla gerçekleştirmiştir.

“Tüm enerjimizi şehrimizi büyütmeye, milletimizin taleplerini karşılamaya vereceğiz”

Seçimlerin kazananı; tartışmasız bir şekilde Karabük’tür. Şehrimiz hizmetlerle, eserlerle, yatırımlarla dolu dolu geçireceği altın değerinde bir 5 sene kazanmıştır. “Bizlere iki bayram yaşatan” aziz hemşehrilerimizin tüm fertlerine, şükranlarımı sunuyorum. 31 Mart seçimlerinde sandığa giderek iradesine sahip çıkan tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum.

Şimdi tüm enerjimizi ve vaktimizi şehrimizi büyütmeye, milletimizin taleplerini karşılamaya vereceğiz. AK Parti Hükümeti olarak son 22 yıldır olduğu gibi gelecek 5 sene boyunca yine aşkla çalışacak, eser ve hizmet siyasetimizden asla taviz vermeyeceğiz.

Yeni Yüzyıl Yeni Karabük

 1 Nisan sabahı itibarıyla inşasına başladığımız Yeni Karabük, Yeni Yüzyılımızı, Allah’ın izniyle, hedeflerine ulaştıracağız. Amacımız; Şehrimizin yeni yüzyılını, her açıdan yeni bir dönemin, yepyeni bir şahlanışın, miladı haline dönüştürmektir. Rabbim yolumuzu, bahtımızı açık etsin diyorum.

Ramazan Bayramı ziyaretleri ve tatil amacıyla yollara çıkan tüm vatandaşlarımızdan, trafik kurallarına titizlikle riayet etmelerini istiyorum. Ramazan Bayramının hepimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor; tüm hemşehrilerimizi bir kez daha muhabbetle selamlıyorum. Bayramınız mübarek, gönülleriniz şen, umutlarınız diri, geleceğiniz aydınlık olsun.”